x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 mai. Cariera îţi merge foarte bine şi eşti într-un progres continuu

Horoscop zilnic, 10 mai. Cariera îţi merge foarte bine şi eşti într-un progres continuu

09 Mai 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 10 mai. Cariera îţi merge foarte bine şi eşti într-un progres continuu

Berbec

Legăturile cu rudele, vecinii, sau alte persoane vor fi tensionate. Sunt invidioşi, pentru că ai avut succes în afaceri şi cred că eşti arogant acum. 

Taur

Ai o mulţime de idei practice şi vrei să te bazezi pe intuiţie, dar nu ştii cum vor reacţiona ceilalţi. Nu fii surprins dacă le vor accepta. Ideile tale sunt excelente.

Gemeni

Dacă viziunile despre carieră şi revelaţiile recente nu vor fi puse în aplicare, vei avea doar de pierdut. Nu mai ezita nicio secundă şi ai încredere în tine.

Rac

Vei avea o zi plină şi vei foarte ocupat. Vei avea foarte multe lucruri de rezolvat la muncă, dar apoi va trebui să te prezinţi la întâlnirile pe care le ai programate.

Leu

Câştigurile financiare din ultimul timp şi cele care vor urma par prea bune ca să fie adevărate. Ar trebui să fii fericit, dar precaut în acelaşi timp.

Fecioară

Din punct de vedere profesional, cariera îţi merge foarte bine şi eşti într-un progres continuu. Pot apărea oportunităţi precum o schimbare de job, sau o promovare.

Balanţă

Vrei foarte mult să reușești să termini mai repede sarcinile şi planurile pentru săptămâna aceasta, pentru a avea mai multe zile libere.

Scorpion

Toate relaţiile ar trebui să fie călduroase şi încurajatoare. Este o zi ideală pentru a lega relaţii personale, romantice, sau de afaceri, care se vor dovedi a fi unele de succes.

Săgetător

La fel ca Berbecii, te bucuri de succes pe plan profesional. Eşti asigurat financiar pentru o perioadă lungă de timp, iar acest lucru te umple de energie şi de voioşie.

Capricorn

Relaţia de iubire poate părea consumată şi într-un punct mort, dar o veţi revitaliza şi veţi trece la nivelul următor, ceea ce înseamnă responsabilităţi mai mari.

Vărsător

În urma unor discuţii cu persoanele apropiate ţie, vei afla noi informaţii despre culturi ale altor ţări şi vei dori să înveţi tot mai multe.

Peşti

Continui să atragi oameni fascinanţi în jurul tău şi să creezi legături frumoase, durabile, cu persoane cu care împarţi aceleaşi viziuni şi interese.

 

 

×