x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 mai. Din cauza eşecurilor, o să fii disperat în căutarea succesului

Horoscop zilnic, 11 mai. Din cauza eşecurilor, o să fii disperat în căutarea succesului

10 Mai 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 11 mai. Din cauza eşecurilor, o să fii disperat în căutarea succesului

Berbec

Partenerul îţi va face o surpriză la primele ore ale dimineţii, care te va copleşi enorm. Nu îţi mai iei gândul de la asta şi nu faci niciun pas fără să îl consulţi.

Taur

Vei avea o zi liniştită şi vei pune punct tuturor conflictelor apărute în ultimele săptămâni. Faci pace cu toată lumea, dar mai ales cu tine. Asta e cel mai important. 

Gemeni

Cu cât eşti mai determinat, cu atât trebuie să fii mai precaut. Din cauza eşecurilor, o să fii disperat în căutarea succesului. Ai potenţial, dar foloseşte-l cu atenţie.

Rac

Încerci să ajungi la destinaţie foarte repede şi nu te bucuri deloc de călătorie, nu profiţi de toate etapele prin care treci. Ia-o mai uşor.

Leu

La sfârşitul zilei vei regreta comentariile răutăcioase şi modul în care te-ai comportat cu ceilalţi. Te-ai simţit bine pe moment, dar regreţi acum.

Fecioară

Apar probleme destul de complicate la serviciu şi speri să îţi găseşti alinarea în persoana iubită. Probabil că aceasta va pune paie pe foc, decât să-l stingă.

Balanţă

Singurul remediu pentru situaţiile de azi este acceptarea acestora şi ironia. Nu le lua în serios şi fă glume pe seama lor.

Scorpion

La sfârşitul zilei vei petrece timp cu familia şi copiii sau prietenii apropiaţi. Nu este exclus să hotărâţi să vă vizitaţi părinţii, pe care nu i-aţi văzut de ceva timp.

Săgetător

Nu ai nimic în comun şi nu vorbeşti aceeaşi limbă cu persoana de care te simţi atras. O sa te lupţi cu morile de vânt dacă nu eşti mai raţional.

Capricorn

O persoană încearcă să arunce vina pe ceilalţi, fără să se gândească la sentimentele lor. S-ar putea ca tu să fii acela. Ripostează şi spune adevărul.

Vărsător

Atunci când te simţi iubit şi apreciat, eşti amabil, prietenos şi socializezi mai mult decât în mod normal. Ar fi bine ca această stare să dureze mai mult.

Peşti

Tu şi partenerul tău sunteţi ca şoarecele şi pisica. Nu reuşiţi să fiţi de acord în nicio privinţă, cu atât mai puţin atunci când vine vorba de planurile de viitor.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine