x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 11 septembrie: Vărsătorii vor aduce bucurie persoanelor dragi

Horoscop zilnic 11 septembrie: Vărsătorii vor aduce bucurie persoanelor dragi

10 Sep 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 11 septembrie: Vărsătorii vor aduce bucurie persoanelor dragi

Berbec

Astăzi încercați să nu vă neglijați intuiția pentru ca e un instrument la fel de valoros de orientare, ca toate celelalte aptitudini ale noastre.

Taur

Se anunță o zi furtunoasă, animată de confruntări de idei. Cum dialogul va fi constructiv, implicați-vă și mai ales fiți atenți la opiniile celorlalți. 

Gemeni

Treceți printr-o experiență puțin riscantă. Nu permiteți acestei situații să iasă de sub control sau să vă copleșească. Reactionati cu calm si precautie.

Rac

O să treceți astăzi cu vederea multe din greșelile altora și inconveniente de ordin general. Această toleranță ar putea degenera într-o lipsă absolută de interes.

Leu

Cuvântul de ordine este responsabilitatea. În primul rând față de propria persoana. În plan secund vă este teamă sau jena sa refuzati niste sfaturi.

Fecioara

Este foarte probabil ca cineva să vă ascundă un lucru important, sau pur și simplu să nu fie sincer cu voi. Încearcați să reactionați cu tact.

Balanța

Sunteți mult mai prudent azi decât de obicei, iar acest lucru vă avantajează în tot ce vă implicați. Încercați să fiți mai chibzuit cu banii.

Scorpion

Conjunctura astrală va ajută să fiți destul de meticulous astăzi în toate privințele. Cele mai multe persoane din jur, vor fi de partea voastră.

Săgetător

Dacă veți continua să amânați lucrurile importante, atunci să nu fiți surprinși că apar probleme tot mai mari. Nu faceți compromisuri inutile.

Capricorn

Folosește-ți inspirația pentru a rezolva mai multe neclaritați, e un exercițiu util care te va ajuta să gestionezi circumstanțele stresante.

Vărsător

Aduceți zâmbetul pe buzele celor dragi și sunteți clar raza lor de soare astăzi! Folosiți-vă pozitivismul pentru a-i ajuta și pe cei mai putin norocosi.

Pești

Vă descurcați admirabil atunci când vine vorba de comunicare și medieri, așa că veți primi pe tot parcursul zilei numai reactii pozitive.

×
Subiecte în articol: horoscop