x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 aprilie. Leii vor fi foarte vorbăreţi

Horoscop zilnic, 13 aprilie. Leii vor fi foarte vorbăreţi

12 Apr 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 13 aprilie. Leii vor fi foarte vorbăreţi

Berbec

Eşti prietenos, participi la evenimente sociale şi primeşti invitaţii la petreceri viitoare. E posibil să-ţi lărgeşti cercul de prieteni şi să te distrezi pe cinste.

Taur

Ai ceva pe suflet care te apasă, dar dacă tu crezi că cineva va umple golul din sufletul tău, te înşeli. Nu te simţi vinovat dacă ieşi în oraş şi te distrezi puţin.   

Gemeni

După ce vei termina cu treburile de ordin profesional, te vei ocupa și de viața ta personală. Vei sta cu familia și nu te vei dezlipi de ei.

Rac

Problemele în dragoste vor găsi o rezolvare, pentru că iubirea apare atunci când te aştepţi mai puţin. Ceva important este pe cale să se întâmple.

Leu

De cele mai multe, ești o persoană tăcută și nu spui nimic până când nu consideri că este absolut necesar. Astăzi însă, vei vorbi neîncetat și te vei simți liber.

Fecioară

O persoană din anturajul tău va avea nevoie de cineva pe care să se poată baza, o persoană de încredere, iar pentru ea, tu ești omul de care are nevoie.

Balanţă

Ești cu totul absorbit de alte tărâmuri și vrei să te decontectezi de la realitate. Cum termini serviciul, te urci în mașină și te duci acolo sunt deja toți prietenii tăi.

Scorpion

Este timpul să faci ceea ce îţi place, să faci ceva şi pentru tine. Nu te lăsa păcălit de cei care nu te susţin. Succesul vine atunci când munceşti din greu.

Săgetător

 Este momentul pe care îl așteptai de foarte mult timp. E ziua în care îți vei pune ordine în viață și în gânduri și vei clarifica toate neînțelegerile cu prietenii.

Capricorn

O persoană dragă pare că are o depresie, iar asta te pune pe gânduri, dar eziţi să vorbeşti cu ea pentru că nu vrei să fii înţeles greşit.

Vărsător

Nu te lăsa descurajat de lucrurile mărunte din viaţa de zi cu zi care nu contează aproape deloc. Priveşte în ansamblu şi bucură-te de compania prietenilor tăi.

Peşti

Exprimarea sentimentelor va fi cel mai dificil lucru pe care îl vei avea de făcut astăzi. Mai mult decât atât, simţi o nevoie puternică de atenţie şi afecţiune.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop zilnic horoscop maine