x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 octombrie. Zi tensionată pentru toate semnele zodiacale

Horoscop zilnic, 13 octombrie. Zi tensionată pentru toate semnele zodiacale

12 Oct 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 13 octombrie. Zi tensionată pentru toate semnele zodiacale

Berbec

O simplă neînţelegere s-ar putea transforma într-o adevărată ceartă, dacă nu reuşeşti să te stăpâneşti. Te va lua gura pe dinainte şi vei spune vorbe pe care le vei regreta.

Taur

Reuşeşti să treci peste orice obstacol şi asta pentru că eşti atent la detaliile care fac diferenţa, dar şi pentru că te întrebi dacă să continui ceva care nu-ţi mai satisface nevoile.

Gemeni

Treci printr-o perioadă delicată din punct de vedere emoţional, ceea ce te poate transforma într-o persoană vulnerabilă şi defensivă pentru a-ţi apăra sentimentele.  

Rac

Măsoară-ţi cuvintele şi ai grijă la tonul pe care îl foloseşti astăzi, pentru că impactul vorbelor tale va fi pe termen lung şi va influenţa comportamentul cuiva.

Leu

Simţi nevoia să împărtăşeşti bucuriile şi realizările cu cineva, dar şi sarcinile de lucru. Un coleg de serviciu va dori să te ajute. Acordă-i o şansă şi nu mai face totul pe cont propriu!

Fecioară

Se pare că eşti la fel de instabil precum Berbecii, pentru că eşti nerăbdător, insistent şi vrei să-ţi înfrunţi frică de a nu da greş. Vrei ca totul să fie perfect.  

Balanţă

Lucrurile se complică pe parcursul zilei şi e posibil să fie nevoie să ai grijă de cineva, lucru ce îţi va da planurile şi dorinţa de libertate peste cap.

Scorpion

Este absolut necesar să tai răul de la rădăcină şi să eviţi certurile, discuţiile aprinse, dacă nu vrei să începi sfârşitul de săptămână prost.

Săgetător

Te vei da de gol şi frustrări mai vechi vor ieşi la suprafaţă, pentru că cineva te va trage de limbă şi vei spune lucruri fără să te gândeşti.

Capricorn

Dorinţe personale mai vechi sunt reactivate şi intervin între viaţa profesională şi cea de familie. Fanteziile te duc cu capul în nori. La fix pentru weekendul ce urmează.

Vărsător

Eşti nerăbdător să le spui şi prietenilor de planul tău de evadare pentru următoarele zile, când vei face o plimbare la munte sau la mare cu o persoană dragă. 

Peşti

Din păcate, starea ta emoţională fragilă şi neînţelegerea din partea persoanei iubite duc la decizia de a sta separaţi câteva zile, cel puţin până luni.

×