x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 15 martie 2018: Balanțele atrag astăzi admirație și respect

Horoscop zilnic 15 martie 2018: Balanțele atrag astăzi admirație și respect

14 Mar 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 15 martie 2018: Balanțele atrag astăzi admirație și respect

Berbec
Oboseala îşi spune cuvântul, asa ca nu îți doreşti altceva decât odihnă şi somn. Nu te mai gândi la nimic din ceea ce te irită sau te stresează.

Taur
La tine  neprevăzutul apare de unde te aştepţi cel mai puțin. Un plan despre care credeai că va ajunge la un final clar se poate modifica brusc.

Gemeni
Ziua de azi îţi aduce numai veşti bune din mai multe direcţii. Zâmbeşti, eşti într-o pasă bună, iar această dispoziţie te ajută să fii optimist.

Rac
Eşti un factor de echilibru chiar şi în cele mai agitate momente. E posibil ca  unii să-şi verse nervii pe tine, deşi nu ai nicio vină. 

Leu
Astăzi îţi faci nişte planuri măreţe pentru perioada imediat următoare. Eşti nerăbdător, vrei împlinirea lucrurilor cât mai repede.

Fecioara
Ai o viziune de ansamblu foarte clară asupra unui proiect de viață important. Aplică ideile tale, este un moment propice reuşitelor.

Balanţa
Tu vei fi în centrul atenţiei. Cei dragi te înconjoară cu simpatie şi afecţiune şi te simţi bine. Atragi asupra ta admiraţie şi respect.

Scorpion

Ai multe de făcut dar eşti extrem de obosit, asa ca n-ar fi rau sa  lăsi deocamdata lucrurile aşa cum sunt şi să ieşi câteva ore la plimbare.

Săgetător

Relaţiile sentimentale sunt foarte bune. Acordă mai multă atenţie unui membru al familiei, care ar putea avea probleme cu sănătatea.

Capricorn

Nu face o promisiune dacă nu poţi să o respecţi. Ar fi bine să dedici mai mult timp activităţilor recreative, care te vor relaxa.

Vărsător

O bună parte din energie este consumată într-un proiect anevois, care-ți pune calitățile la încercare. Atenţie la modul în care cheltui banii.

Pești

Ai planuri noi de viitor. La serviciu va trebui să faci faţă unei activităţi dificile. Din punct de vedere financiar apar unele nemulţumiri.

 

×
Subiecte în articol: horoscop