x close

Horoscop zilnic 15 noiembrie: Racii riscă să intre în conflict cu persoana iubită

0
14 Noi 2017 - 19:50
Horoscop zilnic 15 noiembrie: Racii riscă să intre în conflict cu persoana iubită
Berbec

Astăzi sunteți preocupați să intraţi în posesia unor drepturi financiare, a unei recompense mai vechi sau un partaj de bunuri. O zi bună.

Taur

Reuşiţi să daţi dovadă de echilibru într-un context ostil. Rămâneţi constant în această stăpânire de sine,mult mai benefică decât negativismul.

Gemeni

Veţi primi reproşuri că nu aţi apreciat suficient nişte sacrificii. Reflectaţi şi eventual recurgeţi la un gest prin care să reparaţi neglijenţa.
 

Rac

Unele neînţelegeri vă pot afecta relaţia de cuplu. Sunt lucruri minore, dar ignorarea lor poate eroda în timp şi cea mai trainică afecţiune.

Leu

Grijile pe care vi le-aţi făcut în ultima perioada sunt inutile. Finanţele se menţin la nivelul dorit, iar în celelalte privinţe eliminați presiunile.
 

Fecioara

Continuaţi să aveți un stil de viaţă sănătos. Aţi câştigat mult în această directie şi e păcat să renunţaţi. Sentimental vă merge bine.
 

Balanţă

Firea cumpătată va ajută să faceţi faţă unei perioade mai austere, în care va trebui să ţineţi sub control unele tentaţii şi plăceri.

Scorpion

O zi plăcută, în compania unui grup în care vă simţiţi apreciat.Datorită ideilor voastre veţi deveni un fel de consilier pentru mulţi.
 

Săgetător

Trebuie să vă amintiţi că dincolo de nori e soare. Indiferent de nemulţumirile pe care viaţă le aduce, vedeți partea bună şi priviţi înainte.

Capricorn

Emanați energie şi un aspect înfloritor. Nişte noutăţi administrative vă solicită atenţie, iar un prieten vine cu o propunere interesantă.
 

Vărsător

Astrele fac ca totul să se lege firesc astăzi în ceea ce vă priveşte. Priviţi cu recunoştinţă ce primiţi şi încercaţi să răspundeţi la fel.
 

Peşti

Nişte planuri de călătorie, o vizită inopinată şi multă agitaţie. Pentru a nu fi depăşiţi de toate, implicați-vă în fiecare cu măsură .

 

Citeşte mai multe despre:   horoscop

Ştiri din .roPUBLICITATE
 Serviciul de email marketing furnizat de