x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 iunie. Imaginaţia, punctul forte al zilei

Horoscop zilnic, 16 iunie. Imaginaţia, punctul forte al zilei

15 Iun 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 16 iunie. Imaginaţia, punctul forte al zilei
Sursa foto: publicdomainpictures.net

Berbec

A-ţi asculta instinctul e ceva dificil pentru tine azi, având în vedere că poţi interpreta greşit chiar şi mesajele subconştientului tău.

Taur

Ai o atitudine pozitivă legată de tot ce se întâmplă în jurul tău, iar asta este ceva admirabil. Totuşi, încearcă să fii raţional uneori.

Gemeni

Astăzi ai nevoie de mai multă creativitate la locul de muncă decât în mod normal. Ai grijă totuşi sa nu te îndepărtezi de realitate.

Rac

Astăzi eşti în totalitate deschis provocărilor. Totuşi, există nişte diferenţe importante între vis şi realitate, ai grijă să nu le omiţi!

Leu

Hipersensibilitatea caracteristică ţie te va prinde cu garda jos azi. Empatizezi mai mult decât în mod obişnuit cu poveştile celor din jur.

Fecioară

Obţinerea de răspunsuri clare din partea celor din jur pare imposibilă azi. În schimb, poţi încerca nişte exerciţii de imaginaţie.

Balanţă

Chiar şi cele mai neînsemnate cereri de la muncă par deosebit de greu de îndeplinit azi. Te simţi de parcă ceilalţi ar vorbi o altă limbă.

Scorpion

Azi eşti destul de înţelept încât să reuşeşti să-ţi eliberezi cât mai mult programul, pentru a lăsa loc liber activităţilor creative.

Săgetător

Te simţi inspirat de oamenii minunaţi din jurul tău, însă total pierdut când trebuie să faci ceva practic cu visurile tale.

 Capricorn

Nu îţi poţi da seama de ce nu poţi să pui la un loc toate piesele zilei de azi. Programul tău este asemenea unui cub Rubik.

Vărsător

Eşti lipsit de încredere în propriile forţe azi. Încrederea de sine este definită de fricile tale, în loc să fie definită de reuşite.

Peşti

Astăzi eşti, fără îndoială, în elementul tău. Eşti capabil să proiectezi orice versiune a ta şi să hotărăşti modul în care eşti perceput.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop vineri