x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 mai. Nu încerca să te revanşezi făcând alte promisiuni

Horoscop zilnic, 16 mai. Nu încerca să te revanşezi făcând alte promisiuni

15 Mai 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 16 mai.  Nu încerca să te revanşezi făcând alte promisiuni

Berbec

Poate vrei să faci o mică excursie în trecut şi să vizitezi prieteni vechi, poate din copilărie, şi să rememoraţi întâmplările fericite.

Taur

Dacă te preocupă aşa mult iubirea persoanelor apropiate ţie, nu încerca să compensezi prin a fi exagerat şi să fii mult prea afectiv.

Gemeni

Nu este momentul pentru alte promisiuni în această relaţie. Nu încerca să te revanşezi făcând alte angajamente.

Rac

Nu ai mai avut de-a face cu nicio problemă în ultimul timp şi se pare că acestă stare de pace nu îţi prieşte. Cauţi nod în papură şi eşti pus pe conflict.

Leu

Este timpul să te întrebi sincer, care sunt sentimentele tale, ce simţi faţă de această persoană. Cu cât amâni momentul, cu atât este mai rău pentru amândoi.

Fecioară

Ai avut un weekend întreg la dispoziţie să îţi încarci bateriile şi să te odihneşti. Nimeni nu te mai poate opri şi ai multă energie.

Balanţă

Se ştie despre tine că îţi place să fii în centrul atenţiei şi să primeşti foarte multă iubire, dar nu vrei să recunoşti asta faţă de tine.

Scorpion

Eşti genul de persoană non-conformistă, căreia nu îi plac lucrurile convenţionale, iar asta se aplică în orice relaţie. Cine nu agreează asta, poate pleca.

Săgetător

Nu ştii cu exactitate ce vrei şi te ghidezi după motto-ul „totul este relativ”. Cu toate astea, acordă atenţie detaliilor, pentru că acolo este tot ce contează.

Capricorn

Dacă îţi trece cumva prin minte să iei decizii importante în relaţie, cum ar fi mutatul împreună, sau căsătoria, gândeşte-te de zece ori înainte.

Vărsător

Nu poţi să te gândeşti la nimic important azi, pentru că simţi că ceva te trage înapoi, sau te ţine pe loc. Scapă de orice lucruri rele care te bântuie. 

Peşti

Eşti în căutare de valori şi principii noi după care să te ghidezi. Ai conştientizat ce superficial ai fost şi vrei să schimbi categoric asta.

×