x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 17 noiembrie: Peștii sunt romantici și visători

Horoscop zilnic 17 noiembrie: Peștii sunt romantici și visători

16 Noi 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 17 noiembrie: Peștii sunt romantici și visători

Berbec

Sunteţi uşor delăsător. Neglijarea unor sarcini ar putea să vă coste scump, mai ales în plan profesional. O invitaţie în oraş vă va destinde.

Taur

Trăiţi cu senzaţia că ziua nu se mai termină. Cu toate acestea, sarcinile vor fi îndeplinite, ceea ce vă va conferi satisfacţie şi linişte.

Gemeni

O zi destul de colorată din toate punctele de vedere. Încercaţi să-i mulţumiţi pe toţi dar nu vă speriaţi dacă lucrurile nu vor ieşi perfect.

Rac

Aveţi o zi minunată datorită faptului că problemele mici dar multe pe care le-aţi avut în ultima vreme par să se rezolve de la sine rapid.

Leu

Vă bucuraţi de veşti din ce în ce mai bune privind stabilitatea financiară. Ar trebui să fiţi mai optimişti, pentru că totul vă merge bine.

Fecioara

O zi tensionată în plan amoros. Nu reuşiţi deloc să-i intraţi în voie partenerului, pe care îl ultima perioadă l- aţi tratat cu indiferență.

Balanţă

Aveţi şanse să intraţi în graţiile celor dragi, aşa cum v-aţi dorit, dar calea pe care o alegeţi trebuie să fie neapărat cea potrivită pentru voi.

Scorpion

La serviciu veţi fi nevoit să preluaţi sarcinile unui coleg temporar indisponibil. Sănătatea scârţâie puţin dar nu e vorba de o afecţiune gravă.

Săgetător

O relaţie nesatisfăcătoare se complică riscând să intre în agonie. Un prieten are nevoie de susţinere şi o să vă descurcați să-i ridicaţi moralul.
 

 Capricorn

Vă puteţi asuma o serie de responsabilităţi fără teamă. Ele vizează un sprijin în familie. Pentru aceasta va trebui să vă reorganizați priorităţile.

Vărsător

Astăzi vă caracterizează spiritul de independenţă şi o mare voinţă de a reuşi. Un surplus de bani vă ajută să faceţi faţă unor cheltuieli.
 

Peşti

Azi astrele vă predispun la romantism şi visare. Faceţi un drum şi vă vedeţi cu persoane care vă inspiră să căutaţi frumuseţea şi optimismul.

 

 

×