x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 mai. Ai grijă să nu cheltui mai mult decât îți permiți

Horoscop zilnic, 2 mai. Ai grijă să nu cheltui mai mult decât îți permiți

01 Mai 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 2 mai. Ai grijă să nu cheltui mai mult decât îți permiți

Berbec

Acordă mai multă atenție visurior și aspirațiilor tale. Vei avea idei minunate și interesante pentru că totul din jurul tău te inspiră.

Taur

După mai multe zile în care ți-ai încărcat bateriile, te simți plin de viață, încrezător în forțele proprii și recunoscător pentru tot ce ai.

Gemeni

Lipsa somnului începe să se resimtă spre prânz și nu ai nici măcar un pic de energie. Nu vrei să vorbești cu nimeni. Vrei doar să dormi.

Rac

Cu toate că ai avut bani puși deoparte, nu ți-au mai rămas foarte mulți. Ai grijă să nu cheltui mai mult decât îți permiți.

Leu

Este o zi minunată și vei avea ocazia de a te alătura unui grup care împărtășește aceleași idei și interese ca și tine.  

Fecioară

În timp ce colegii de la birou se refac după mai multe zile obositoare, tu ești în formă și gata de acțiune, iar șeful va aprecia asta.

Balanţă

Astrele spun că vei primi o sumă de bani și ar trebui să fi atent din partea cui. Nu te bucura însă mai devreme, pentru că nu știi care e suma.

Scorpion

Iubirea și romantismul plutesc încă în jurul tău și al partenerului. Vă continuați mini-vacanța cu o cină în oraș sau cu un film la cinema.

Săgetător

Spiritul creativ este în formă maximă și vei sta peste program pentru a profita de asta, pentru că ai foarte multe idei pe care nu vrei să le pierzi.

Capricorn

Dacă simți de mult timp că vrei să faci ceva pentru a ajuta și schimba lumea, nu mai aștepta nicio secundă și acționează de azi!

Vărsător

O pasiune descoperită recent îți ocupă din ce în ce mai mult timp și atenție și ești foarte fericit că ai ieșit din monotonie și rutină.

Peşti

Ai lucrat în ultimele zile cât pentru o săptămână întreagă și meriți niște zile libere. Pentru tine, vacanța acum începe.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine