x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 20 octombrie: Vărsătorii riscă să intre în conflict cu șefii

Horoscop zilnic 20 octombrie: Vărsătorii riscă să intre în conflict cu șefii

19 Oct 2017   •   19:10
Horoscop zilnic 20 octombrie: Vărsătorii riscă să intre în conflict cu șefii
Sursa foto: klim2011/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Cu puţină pricepere veţi reuşi să treceţi peste un moment neplăcut.Sub aparentul dezavantaj va aşteaptă însă un nou început cât se poate de bun.
Taur

Alegi să-ţi ascunzi o parte din sentimente pentru a nu părea slab. Nu te teme de judecata celorlalţi, detaşarea te va face puternic.
 

Gemeni

Te afli în faţă unei activităţi noi pentru care aştepţi susţinere din partea șefilor. Nu uită că trebuie să crezi în mai mult în tine.
Rac

Stai minunat la capitolul sentimental, dar se pare că ignori asta. Încearcă să acorzi mai multă atenţie persoanei iubite din viața ta.

Leu

Încercaţi să înţelegeţi sensul evenimentelor dincolo de aparenţe.Din orgoliu,va cantonaţi prea mult în aspecte fără importantă reală.
Fecioara

Dacă te minţi că totul e ok, nemulţumirile te vor macina mai rău. Fii onest cu tine în primul rând și privește cu realism situația.

Balanţă

Astăzi vei cunoşte pe cineva important și vei obţine o aprobare în care ești implicat la locul de muncă. Încearcă să acţioneazi fără rezerve.
Scorpion

Vei fi nevoit să-ţi asumi nişte riscuri. Nu ai de ales ,iar ieşirea din zona de confort va fi în folosul tău. Nu te îngrijora, totul va fi bine.

Săgetător

Astăzi vei participa la o reuniune de familie şi vei face niște cheltuieli suplimentare. Partea bună este că vei scapa de niște datorii.
Capricorn

Trenează rezolvarea unei chestiuni de cuplu. Blocajul e în mintea ta,care nu acceptă şi alte perspective. Eşti prea rigid şi incrâncenat.
Vărsător

Risc de conflict cu şeful ierarhic pe o diferenţa de opinie.Deşi aveţi dreptate amintiţi-va că sunteţi plătiti să executaţi ce decide el.

Peşti

Cineva te agasează pentru a obţine de la ţine un avantaj nemeritat. Încearcă să fi prudent cu promisiunile, ai putea fi uşor manipulat.

 

×
Subiecte în articol: horoscop