x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 martie. Berbecii vor fi foarte fericiţi

Horoscop zilnic, 24 martie. Berbecii vor fi foarte fericiţi

23 Mar 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 24 martie. Berbecii vor fi foarte fericiţi

Berbec

Recompensele muncii şi dedicaţiei de care ai dat dovadă în ultimul timp vor apărea în cele din urmă. Eşti foarte fericit şi totodată motivat.

Taur

Acţiunile tale de a aprofunda studiile sunt de natură să atragă noi cunoştinţe care ar putea deveni prieteni apropiați.

Gemeni

O creştere substanţială a veniturilor, sau o persoană care îţi înapoiază banii datoraţi te va pune pe gânduri să redecorezi casa, sau să iei altă mobilă.

Rac

Transformările interioare prin care treci acum vor avea un impact semnificativ şi vor face o diferenţă în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jur.

Leu

Eşti foarte entuzismat că vei începe un proiect de suflet, un proiect pe care îl aşteptai de mult timp şi vei sta chiar peste program.

Fecioară

Dacă eşti într-o relaţie, vei simţi nevoia de a lărgi cercul de prieteni, iar dacă eşti singur, sunt şanse să întâlneşti o persoană specială.

Balanţă

Nu te simţi prost şi nu reprima dorinţele copilăreşti care ies la iveală. Dacă vrei să te duci la circ, sau într-un parc de distracţii, nu te opreşte nimeni!

Scorpion

În vecinătatea locuinţei tale vor avea loc activităţi colective precum festivalurile sau concertele, momente de care trebuie să te bucuri din plin.

Săgetător

Evoluţia unui talent pe care l-ai neglijat ar putea avea rezultate uimitoare, dacă începi să te axezi mai mult pe abilităţile tale.

Capricorn

Va urma o perioadă plină de reflecţii interioare care vor duce la schimbări pozitive, ce îţi vor da putere să mergi mai departe.

Vărsător

Intuiţia este din ce în ce mai puternică şi mai importantă pentru tine acum, după ce te-ai lăsat pe mâna ei. Ai încredere în tine în continuare!

Peşti

Prieteniile vechi încep să pălească în faţa relaţiilor noi, interesante, care te încântă foarte mult. Unele dintre ele, vor fi mai puternice decât cele de dinainte.

×