x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 iulie. Tensiune benefică pentru berbeci

Horoscop zilnic, 25 iulie. Tensiune benefică pentru berbeci

24 Iul 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 25 iulie. Tensiune benefică pentru berbeci

Berbec

Tensiunea din jurul tău ţi se pare potrivită în momentul acesta, căci îţi doreşti să te cunoşti mai bine şi să reuşeşti să schimbi ceva.

Taur

Încearcă să îţi asumi mai mult acţiunile. Nu accepta compromisuri doar pentru că îţi e frică să îţi asumi propriile fapte.

Gemeni

Acordă mai multă atenţie alimentaţiei, căci doar aşa vei obţine energia necesară. Un program încărcat nu trebuie să te oprească.

Rac

Dacă ai nişte probleme mai vechi în viaţa de cuplu, acum e momentul să le rezolvi. Comunică mai mult şi fii mai înţelegător.

Leu

Ziua de azi se anunţă destul de încărcată. Încearcă să acorzi atenţie fiecărei opinii pe care o auzi şi nu subestima pe nimeni.

Fecioară

Acordă persoanei iubite atenţia de care are nevoie azi. Nu lăsa nicio zi să treacă fără să îi aminteşti cât înseamnă pentru tine.

Balanţă

Încearcă să nu fugi din calea tensiunii astăzi. Orice stres emoţional pe care îl simţi te va ajuta să creşti. Fii receptiv.

Scorpion

Renunţă la a mai încerca să pari cine nu eşti. Acest joc pe care îl tot joci nu te va duce nicăieri. Încearcă să fii tu însuţi.

Săgetător

 Renunţă la ideea că poţi să îi faci pe toţi fericiţi. Concentrează-te pe ceea ce simţi şi fă ceea ce te face fericit. Fii liber!

Capricorn

Nu eşti în apele tale astăzi. Te simţi debusolat, iritat şi nu îţi doreşti să interacţionezi prea mult. Încearcă să te relaxezi.

Vărsător

Te simţi pus la perete de persoana iubită. Nişte discuţii mai vechi par să se reaprindă. Cântăreşte-ţi cuvintele cu atenţie.

Peşti

Nu te poţi concentra astăzi, aşa că toată ziua sari de la un lucru la altul, căci încerci să le rezolvi pe toate dintr-o lovitură.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop marţi horoscop