x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 25 mai 2018: Fecioarele pleacă într-o călătorie planificată de mult timp

Horoscop zilnic 25 mai 2018: Fecioarele pleacă într-o călătorie planificată de mult timp

24 Mai 2018   •   19:50
Horoscop zilnic 25 mai 2018: Fecioarele pleacă într-o călătorie planificată de mult timp

Horoscop 25 mai Berbec

Cineva vă subapreciază și vă pune într-o lumină nefavorabilă. Evitaţi conversaţiile cu persoanele care nu vă inspiră încredere. Din punct de vedere financiar, nu trebuie să vă faceţi griji.

Horoscop 25 mai Taur

Este o perioadă ideală pentru a avea noi iniţiative. Aveţi şanse mari să avansaţi în carieră, dacă vă concentrați pe lucrurile importante. Oportunităţile bat la uşă, aşa că nu ezitaţi să le evaluaţi.

Horoscop 25 mai Gemeni

Sunteţi pe punctul de a ceda nervos, dacă nu vă reconsideraţi comportamentul. Fiţi mai toleranţi cu cei din jur şi veţi avea mai mult de câştigat. Este momentul să vă puneţi ideile în practică.

Horoscop 25 mai Rac

Aveţi aşteptări prea mari din partea colegilor şi s-ar putea să îi deranjați cu sugestiile voastre. Încercaţi să găsiţi acele soluţii  care să nu vă pună în lumină proastă  în relaţia cu partenerii de afaceri.

Horoscop 25 mai Leu

Atenţie la falşii prieteni care vă invidiază din umbră. Sunteţi depăşit de o anumită situaţie și trebuie să fiţi mai organizat. Alegeţi-vă cu grijă persoanele cu care discutați şi pentru a  găsi soluţii bune.

Horoscop 25 mai Fecioară

Sunteţi nevoit să faceţi faţă unor obstacole, pe care alţii nu ştiu să le rezolve. Nu ţineţi cont de bârfele din jur şi încercaţi să vedeţi partea plină a paharului. Plecaţi într-o călătorie planificată de mult timp.

Horoscop 25 mai Balanţă

Astăzi ambiţia şi entuziasmul  de care daţi dovadă  vă ajută să vă remarcaţi la locul de muncă. Nu neglijaţi relaţia cu partenerul şi veţi descoperi că romantismul încă există.

Horoscop 25 mai Scorpion

Sunteţi nevoit să faceţi unele economii, altfel nu veţi mai putea face faţă cheltuielilor. În aceste zile trebuie să daţi dovadă de prudenţă şi să nu faceţi excese în nici o privinţă.

Horoscop 25 mai Săgetător

Sunteţi pe punctul de a trece printr-un eşec sentimental, dacă în relaţia cu partenerul nu sunteţi mai comunicativ și mai deschis. Nu aruncaţi banii pe fereastră şi fiţi mai chibzuit în cheltuirea lor.

Horoscop 25 mai Capricorn

Evitaţi conflictele cu colegii, pentru că ar putea duce la discuții neplăcute la locul de muncă. Sunteţi într-o dispoziţie  zilele mari şi aşteptaţi weekend-ul  pentru a pleca într-o excursie.

Horoscop 25 mai Vărsător

Cel mai bine vă simţiţi în mijlocul familiei. Poate ar fi bine să organizaţi o ieşire sau o petrecere  cu rude si  prieteni şi să vă relaxaţi în compania lor.Astrele indica posibilitatea sa intalniti pe cineva drag.

Horoscop 25 mai Peşti

Analizaţi bine toate opţiunile înainte de a lua o decizie  care vă va schimba niște lucruri în viaţă. Sunteţi hotărât să vă implicaţi mai mult în relația de cuplu şi să acordaţi mai multă atenţie familiei.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 25 mai