x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 26 martie 2018: Balanțele sunt sfătuite să se distreze și să se relaxeze

Horoscop zilnic 26 martie 2018: Balanțele sunt sfătuite să se distreze și să se relaxeze

25 Mar 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 26 martie 2018: Balanțele sunt sfătuite să se distreze și să se relaxeze

Berbec

Nimic nu durează veşnic, iar astrele ţin să vă reamintească faptul că nici măcar lucrurile frumoase nu sunt de regretat dacă le-a trecut vremea.

Taur

Astăzi cineva vă înconjoară cu gesturi curtenitoare şi calde, dar dincolo de amabilitatea de faţadă sentimentele nu sunt tocmai sincere.

Gemeni

Reuşiţi să intraţi într-un dialog mai apropiat cu o persoană pe care o admiraţi mult.Veţi avea multe de învăţat şi de înţeles din această relaţie.

Rac

Apar beneficii în plan personal de la o rudă. Se preconizează şi un eveniment privat, poate fi vorba chiar de o sărbătoare în cadru intim cu cei foarte apropiaţi.

Leu

Aflaţi lucruri care vă inspiră în organizarea optimă a muncii la serviciu.O întâlnire cu un vechi prieten vă va face ziua mult mai frumoasă și plăcută.

Fecioara

Vă îndreptaţi atenţia spre un exemplu demn de urmat. Poate fi vorba de un profesor sau de o rudă mai în vârstă. Fiți atent cu stilul de viaţă.
Balanţă

Astăzi sunteţi un motor de energie şi forţă pentru toţi.Sfatul astrelor este să aveţi în vedere printre altele şi de puţină relaxare sau distracţie.
Scorpion

Copiii,fraţii,cei din familie aşteaptă mai mult de la voi.N-ar fi rău să ieşiţi împreună la o plimbare în parc,în natură sau chiar pe străzile oraşului.
Săgetător

O mişcare care o să va surprindă puţin apare din sfera relaţiilor amicale, când un apropiat îşi va retrage sprijinul promis Nu e cazul însă să intraţi în panică.
Capricorn

V-aţi fixat atenţia exclusiv într-o direcţie neproductivă, care va mănâncă timpul şi energia.Încercaţi să vă detaşaţi ocupându-vă mintea cu altceva.
Vărsător

Reuşiţi să vă distraiți foarte bine în compania colegilor, într-o ambianţa de relaxare generală şi de bună dispoziţie, dincolo de ambiţii şi de rivalităţi.

Peşti

S-ar putea să fiţi uşor confuz datorită unor noutăţi în plan profesional.Astrele indică vulnerabilitate pe zona relaţiilor,aşa că e bine să fiţi precaut.

 

×