x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 26 octombrie: Scorpionii au succese pe toate planurile

Horoscop zilnic 26 octombrie: Scorpionii au succese pe toate planurile

25 Oct 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 26 octombrie: Scorpionii au succese pe toate planurile
Sursa foto: maystra/Getty Images/iStockphoto

BERBEC

Nu te juca cu vorbele, mai ales dacă în faţa ta se află o persoană pesimistă, care are tendinţa de a trata orice cuvânt ca un atac împotriva sa.

TAUR

Ai planificat nişte investiţii masive pe care le visezi de multă vreme. Cu puţin noroc vei reuşi să realizezi tot ce ți-ai propus.
 

GEMENI

Te prinzi imediat că cineva umblă în jurul tău cu lucruri false, de aceea eşti precaut. Astrele îți recomandă să tratezi cu mult calm situația.

RAC

Faci echipă bună cu un coleg energic şi la fel de entuziast ca si tine. Colaborarea va da nastere si unei prietenii private de succes.

LEU

Ai mari rezerve în raport cu o persoană pe care o priveşti cu multă ostilitate. Intuiția nu te înșeală deloc. Vei reuși să o ții la distanță.

FECIOARĂ

Uneori, devii intransigent cu persoanele şi lucrurile cu care nu eşti de acord şi nu mai ţii cont de nimic decât de propriile tale principii.

 BALANŢA

Te apuci serios de treabă şi reuşeşti să-i mobilizezi şi pe alţii, pentru un scop important.Vei înregistra o serie de succese profesionale.

SCORPION

Este o perioadă excelentă, în care veştile bune animă atmosfera apăsătoare din ultima vreme. Culegi roadele unui succes.

SĂGETĂTOR

Apare o situaţie în care eşti la mijloc între două variante. Alege cu capul, nu doar cu sufletul. Astrele te sfătuiesc să te bazezi pe intuiție.

CAPRICORN

Ai nevoie de linişte şi relaxare şi de o atitudine pozitivă. Astfel, vei simți imeidiat schimbarea benefică în special în starea ta de spirit.

VĂRSĂTOR

Ai parte de evenimente cu totul deosebite, de şanse ieşite din comun, de veşti excepţionale. Vei avea succese pe toate planurile.

PEŞTI

O persoană  trece prin momente dificile şi are nevoie de un ajutor care să-i redea mai ales încrederea în sine. Nu ezita să o ajuți cu sfaturi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop