x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 octombrie. Eşti greu de mulţumit azi şi nimeni nu îţi poate intra în graţii

Horoscop zilnic, 27 octombrie. Eşti greu de mulţumit azi şi nimeni nu îţi poate intra în graţii

26 Oct 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 27 octombrie. Eşti greu de mulţumit azi şi nimeni nu îţi poate intra în graţii

Berbec

Sarcinile de la locul de muncă vor continua să îţi dea dureri de cap, iar ţie îţi stă mintea numai la plimbări lungi în parc sau pauze mari de masă.

Taur

Spre deosebire de colegii tăi, îţi va fi foarte uşor să-ţi găsesşti energia de care ai nevoie pentru a termina la timp tot ce ţi-a dat şeful de făcut.

Gemeni

Dacă nu ai rezolvat o problemă de bunăvoie, vei fi obligat să te ocupi de ea astăzi. În final, îţi vei da seama că ai greşit pentru că nu te-ai ocupat mai devreme.

Rac

Totul îţi merge bine şi nu vrei să ieşi din zona ta de confort. Prietenii şi familia sunt alături de tine, iar la serviciu nu ai nicio problemă.

Leu

Degeaba încerci să dai semnale unor persoane care nu vor să vadă. Nu te mai strădui să fii subtil, ci spune-le în faţă, pentru că altfel nu vor înţelege.

Fecioară

Eşti greu de mulţumit azi şi nimeni nu îţi poate intra în graţii, pentru că nevoia de perfecţiune este mai accentuată ca oricând.

Balanţă

Firea ta deschisă şi optimistă va însenina feţele tuturor colegilor, care se vor oferi să te ajute să termini mai repede ultimele proiecte.

Scorpion

Banii vor veni mai uşor dacă te mobilizezi şi te implici puţin mai mult decât ai făcut-o până acum. Totul depinde de tine.

Săgetător

 Viaţa socială este singurul motiv care te face fericit în aceste zile, mai ales că prietenii tăi îşi exprimă sentimentele şi afecţiunea faţă de tine.

Capricorn

Recompensele din partea şefilor te vor lua prin surprindere şi, chiar dacă este un lucru bun, ele vor pune presiune pe tine să munceşti la fel de tare şi de mult.

Vărsător

Eşti foarte încrezător în forţele proprii şi poţi spune cele mai grave lucruri cu zâmbetul pe buze. Ai grijă să nu cazi în capcana aroganţei.

Peşti

Criticile colegilor nu te afectează în niciun fel şi nici performanţa de la serviciu. Priveşti lucrurile în ansamblu, iar asta te avantajează foarte mult.

Citeşte şi Cele mai ghinioniste zodii ale lunii noiembrie

Șapte zodii puse mereu pe ceartă

Semnul zodiacal care face legea

×