x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Șapte zodii puse mereu pe ceartă

Șapte zodii puse mereu pe ceartă

12 Oct 2016   •   16:28
Șapte zodii puse mereu pe ceartă

Temperamentul, educația și alți factori care țin de caracteristicile fiecărei zodii în parte fac ca unii nativi să fie înzestrați cu o doză mai mare de sămânță de scandal. Care sunt aceștia, află în rândurile de mai jos, scrie clickpentrufemei.ro.

E bine să știi mai multe despre cei din jurul tău, ca să te poți feri de furia lor, pentru că se pot dezlănțui cu orice prilej. Nu îi provoca, e de preferat să fugi din calea lor, pentru că nimic bun nu poate ieși din conflictul cu ei.

Scorpion

Nativii acestei zodii au un comportament exploziv și, fiind guvernați de Marte și Pluto, Zeii Războiului și Controlului, nu ratează nicio ocazie pentru dispute. În plus, dacă le-ai greșit cu ceva, așteaptă-te să nu fii iertată așa de ușor.

Pești

Tăcuți și sensibili, nativii din această zodie pot fi în cale-afară de irascibili. E mai bine să nu-I critici, pentru că nu reacționează bine la reproșuri, indiferent din partea cui vin. Nu doar că nu îi place să fie criticat, îl ține minte pe cel care a avut îndrăzneala să-i spună că a greșit și îl va pedepsi.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac horoscop cearta