x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 aprilie. Transmite tuturor ce ai învățat de la ceilalți și fă-ți vocea auzită

Horoscop zilnic, 3 aprilie. Transmite tuturor ce ai învățat de la ceilalți și fă-ți vocea auzită

02 Apr 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 3 aprilie. Transmite tuturor ce ai învățat de la ceilalți și fă-ți vocea auzită

Berbec

Oamenii ar putea fi foarte duri astăzi, dar, după o evaluare atentă, vei vedea că aceştia nu au nici o intenţie rea. Mai mult ca sigur, nu sunt pe deplin informați.

Taur

Dacă simţi nevoia de a-i ajuta pe alții în nevoie, nu sta deloc pe gânduri, dar nu o face în detrimentul contului bancar, sau a emoțiilor.

Gemeni

O greutate mare ţi se va lua de pe umeri şi va merge la fix, pentru că vine vacanţa. Nu trebuie să te mai preocupe munca foarte mult, deoarce te poţi bucura de concediu pe deplin.

Rac

Prin construirea unei baze solide, ai creat o rampă de lansare de încredere pentru a decola. Transmite tuturor ce ai învățat cu alții şi lasă opinia să fie auzită.

Leu

Vei fi foarte visător şi instabil emoţional, faţă de ultimele săptămâni. Încearcă să nu fii vulnerabil la locul de muncă şi fii tu însuţi doar când ajungi acasă.

Fecioară

Oamenii pot face cereri nejustificate și acuzații false la adresa ta sau a apropiaţilor. Dacă vrei să îi înfrunţi, oferă argumente pentru a nu mai spune nimic, niciodată.

Balanţă

S-ar putea ca lucrurile să se mai liniştească comparativ cu ultimele zile. Este un moment bun pentru a face o pauză. Detaşează-te de griji şi responsabilităţi şi fă o baie fierbinte.

Scorpion

Acum, când aveai o idee solidă referitoare la situația ta financiară, pot apărea lucruri neaşteptate pentru că regulile se vor schimba din nou.

Săgetător

Lasă-ţi imaginaţia să zburde, pentru că astăzi este una dintre acele zile când ai putea veni cu o nouă invenţie pentru bucătărie, care, în timp, va deveni un obiect indispensabil.

Capricorn

Foloseşte gadget-uri și dispozitive electronice pentru a-ţi face viața mai ușoară astăzi. Conştientizează că există, cel mai probabil, o modalitate mai simplă de a rezolva anumite sarcini.

Vărsător

Ia o pauză şi evadează din realitate pentru o perioadă. Lasă copilul din tine să se joace, îndeplineşte-ţi toate dorinţele şi relaxează-te. Meriţi!

Peşti

Nu critica situația până când nu vii cu o soluție mai bună. Pune-ţi creativitatea la treabă, fii încrezător şi optimist. Pesimismul nu va ajuta la găsirea unei soluții.

 

 

×