x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 aprilie. Zi dificilă pentru Balanţe

Horoscop zilnic, 5 aprilie. Zi dificilă pentru Balanţe

04 Apr 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 5 aprilie. Zi dificilă pentru Balanţe

Berbec

Spre deosebire de Lei, la tine la serviciu o persoană va fi dată afară şi va fi cineva din cercul tău de apropiaţi, din păcate.

Taur

Este un sentiment minunat să fii mereu înconjurat de optimism, dar dezamăgirile apar atunci când realizezi că visurile tale nu se vor îndeplini peste noapte.

Gemeni

Greutăţile şi evenimentele neaşteptate cu care te-ai confruntat în ultimele zile nu vor dispărea prea curând. Eşti frustrat că nu ştii sursa tuturor problemelor.

Rac

Un coleg de muncă sau chiar şeful tău îţi va vorbi pe un ton care ţi se va părea deranjant. Chiar dacă poate fi o glumă, nu ai simţul umorului cu tine azi.

Leu

Vei fi luat prin surprindere pentru că o să închei o afacere la care ai muncit de ceva timp. Era şi timpul! Vei sărbători cu prietenii şi colegii de serviciu în oraş.

Fecioară

Cu toate că nu vrei să investeşti prea multă energie pentru a-ţi revitaliza viaţa socială, eşti gata pentru a da un tonus relaţiilor tale, dar nu vei face tu primul pas.

Balanţă

Aparent, eşti raţional şi cu picioarele pe pământ, dar pe parcursul zilei stările de spirit se vor schimba după cum bate vântul, de la reacţii calme, la unele agresive.

Scorpion

Frigul din ultima perioadă nu te-a luat pe nepregătite, dar e posibil să răceşti dacă nu eşti atent la semnele pe care corpul ţi le transmite.

Săgetător

Partenerul de viaţă îţi va face cadoul la care visai de foarte mult timp, dar despre care nu ai vorbit cu nimeni altcineva în afară de el sau ea.

Capricorn

Poate că este momentul să ieşi din zona de confort şi, chiar dacă îţi va fi teamă la început, viitorul te va ajuta să vezi ceea ce este mai bine pentru tine.

Vărsător

Din cauza unor circumstanţe neprevăzute, vor apărea conflicte ce vor aduce la suprafaţă resentimente şi emoţii din trecut pe care le-ai ascuns.

Peşti

Te simţi epuizat fizic şi foarte stresat în ultima vreme, din cauza problemelor cu partenerul de viaţă. Invoci lipsa de libertate şi tot ce ai sacrificat pentru ca relaţia să meargă.

 

×
Subiecte în articol: horoscop