x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 iunie 2017. Se apropie un eveniment care genereaza stari emotionale foarte puternice

Horoscop zilnic, 5 iunie 2017. Se apropie un eveniment care genereaza stari emotionale foarte puternice

04 Iun 2017   •   20:45
Horoscop zilnic, 5 iunie 2017. Se apropie un eveniment care genereaza stari emotionale foarte puternice
Sursa foto: busenda/Getty Images/iStockphoto

Horoscop 5 iunie 2017 Berbec

Prietenii sunt foarte importanti pentru tine azi si iei legatura cu cativa dintre ei pentru a va pune la curent cu ultimele vesti din viata fiecaruia. Un plan comun ar fi de preferat, pentru ca e o zi perfecta pentru toti daca ati iesi intr-o excursie sau la un gratar. Distractia, conversatiile, miscarea in aer liber vor fi liantul ideal pentru a va apropia mai mult sau pentru a-ti face noi prieteni in medii neexplorate inca. Ai putea sta ore in sir la palavre la telefon sau pe mess cu amicii pentru ca ai multe subiecte noi de discutat.

Horoscop 5 iunie 2017 Taur

Muncesti cu placere, pentru ca ai ocazia de a-ti pune mai bine in valoare calitatile si talentele in domeniul in care lucrezi. Cu atat mai placut devine efortul cu cat rezultatele muncii tale sunt apreciate si aduc o stare de bucurie pe chipul sau in inima celor carora te dedici. Ca e vorba si de ceva veleitati artistice puse in joc sau reusesti sa combini perfect utilul cu placutul in ceea ce faci, sentimentul final al acestei zile este unul de totala implinire, de parca ai reusit sa duci la capat tot ce ti-ai propus si ai facut si pe altii fericiti cu produsul muncii tale.

Horoscop 5 iunie 2017 Gemeni

Daca pleci la drum, va fi o calatorie fructuoasa, in care ai ocazia de a intalni exact oamenii de care ai nevoie intr-un proiect important. Faci cunostinte noi, primesti idei sau solutii interesante ce merita puse in aplicare, iar succesul oricarei colaborari este asigurat. Daca vrei sa ai o zi de succes, ia legatura cu oameni din alte orase sau alte tari, pentru ca cele mai profitabile roade apar din colaborarile la distanta. Un telefon, un mesaj primit de departe sau o deplasare in plan geografic se pot solda cu rezultate demne de mandrie.

Horoscop 5 iunie Rac

Esti in compania adecvata pentru a te lupta pentru drepturile tale, pentru a arata cat de bataios si ambitios esti, atunci cand e in joc reputatia ta. Cei din jur te sustin si te motiveaza sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a te remarca, pentru a obtine ceea ce ti se cuvine, ca atare te poti bucura de stimulentele celor care au incredere in tine ca de o portie de benzina! Unii te imping de la spate, te motiveaza, te incurajeaza cu vorbele cele mai potrivite, incat devii un luptator acerb pentru ceea ce vrei sa obtii pe aceasta cale. Poate ca devii reprezentantul tuturor pentru o victorie de rasunet!

Horoscop 5 iunie 2017 Leu

Se apropie un eveniment care genereaza stari emotionale foarte puternice. Pare sa fie un eveniment de familie pe care inima ta il asteapta cu mult optimism, pentru ca deschide o etapa mai buna in viata personala. Ca e o nunta, ca e venirea pe lume a unui copil, ca e mutarea intr-o casa noua, toate te incanta si amplifica starea de nerabdare in sufletul tau. Va fi bine, asa presimti!

Horoscop 5 iunie 2017 Fecioară

Merita sa investesti multa energie pentru a ajunge la roadele pe care le visezi, pentru ca totul se ridica lent, dar sigur. Chiar daca vor exista momente cand vei fi solicitat la maximum, cu riscul de a te epuiza fizic, vei considera ca merita tot acest efort de vreme ce la final te asteapta rezultate atat de promitatoare. Nu te va ajuta nimeni, deci trebuie sa-ti organizezi foarte bine activitatea ca sa nu-ti pierzi nici interesul, nici energia si nici cheful pana cand vei ajunge la tinta finala.

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop