x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 5 septembrie: Balanțele vor primi o mărire de salariu

Horoscop zilnic 5 septembrie: Balanțele vor primi o mărire de salariu

04 Sep 2017   •   19:10
Horoscop zilnic 5 septembrie: Balanțele vor primi o mărire de salariu

Berbec

Neînţelegerile care apar în anturaj sunt provocate de o persoană răuvoitoare. Aflați adevărul dar nu ştiţi cum să procedaţi mai departe.

 Taur

Daţi prea mare importanţă unor informaţii şi unor evenimente care în realitate nu au niciun fel de impact în viaţa dv. de zi cu zi

Gemeni

Vă confruntaţi cu numeroase probleme complicate. Din păcate, descoperiţi că nu mai aveţi nici resurse de energie, nici financiare.

Rac

Vă cereţi iertare şi recunoaşteţi că aţi greşit în faţa tuturor celor care v-au tot sfătuit şi dv. le-aţi întors spatele. Fiți mai îngăduitori.

Leu

Este adevărat că aveţi numeroase restanţe din cauza perioadei cât aţi lipsit de la serviciu, dar o mică amânare este absolut necesară.

Fecioară

Nu aveţi cum să interveniţi în viaţa altora şi vă consideraţi pe nedrept „penalizat”. Conflicte cu rudele rămân, în continuare de actualitate.

Balanţă

O mărire de salariu vă provoacă multă bucurie, dar apar numeroase cheltuieli din cauza partenerului de viață. Nu vă îngrijorați.

Scorpion

Vreți să lucraţi mai mult, pentru a îndrepta situaţia profesională. Aveţi atât de multe preocupări, încât e aproape imposibil să rezolvați totul.

Săgetător

Tendinţa de a cheltui creşte şi nu reuşiți să faceţi economii. Se întrevăd noi posibilităţi de câştig, deci nu vă pierdeţi speranţa!

Capricorn

Ambiţia dv. este cea care vă îndeamnă să schimbaţi tot ceea credeți că nu vă onorează. Nu încercați să schimbați chiar totul.

Vărsător

Reveniţi la sentimente mai bune faţă de amici. Cu toate că aveţi senzaţia că sunteţi înşelat, consideraţi că îi puteţi ierta şi de această dată.

Peşti

Este greu de crezut că vă lăsaţi cuprins de gelozie şi uitaţi de toate dovezile de dragoste ale persoanei pe care o iubiţi. Fiți mai obtimist.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop