x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 decembrie. Cum vă veţi petrece ziua de Sf. Nicolae?

Horoscop zilnic, 6 decembrie. Cum vă veţi petrece ziua de Sf. Nicolae?

05 Dec 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 6 decembrie. Cum vă veţi petrece ziua de Sf. Nicolae?

Berbec

Este ziua perfectă pentru a lăsa ruşinea acasă şi inhibiţiile şi să te deschizi în faţa lumii. Asigură-te că îţi iei porţia de zâmbete şi de fericire şi bucură-te de tot ce ai.

Taur

Îmbrăţişează persoanele dragi, persoanele la care ţii şi pe care le apreciezi cel mai mult. Arată-le cât de mult înseamnă pentru tine şi prin fapte.

Gemeni

Azi vei afla că poţi face mai multe lucruri în acelaşi timp, pentru că ai atenţia distributivă. În plus, glumele tale vor face toată lumea să zâmbească.  

Rac

Ai o tendinţă naturală de a te apropia de oamenii de la care ai de învăţat ceva, care sunt ambiţioşi, perseverenţi şi care şi-au propus scopuri măreţe în viaţă.

Leu

Se pare că nimeni nu îţi împărtăşeşte ideile şi perspectivele, motiv pentru care te vei simţi singur, cu toate că eşti înconjurat de foarte multe persoane.

Fecioară

Încearcă să menţii un echilibru între latura aventuroasă şi disciplină. Râsetele sunt binevenite, dar este important să îţi termini sarcinile la timp şi să nu te distrezi când nu e cazul.

Balanţă

Ai foarte multe lucruri de făcut, eşti foarte aglomerat, dar dacă te vaiţi şi te plângi, nu rezolvi nimic. Concentrează-ţi atenţia pe fiecare sarcină în parte şi vei termina la timp.

Scorpion

Indiferent că te duci la muncă, stai acasă, sau ieşi în oraş, distrează-te. Dă muzica la maximum, dansează în timp ce găteşti, sau găseşte motiv de distracţie în orice. Sărbătoarea e în toi!

Săgetător

 Trebuie să petreci puţin timp cu tine pentru a-ţi reseta sistemul. Eşti foarte încărcat de gânduri şi probleme, dar cel mai probabil azi nu vei putea rămâne singur.

Capricorn

Disciplina, organizarea şi puţină perspicacitate sunt ingredientele care îţi vor asigura succesul. Pe lângă astea, trebuie să menţii o atitudine pozitivă întotdeauna.

Vărsător

Nu vei fi pe aceeaşi lungime de undă cu persoana iubită, pentru că amândoi veţi fi dornici de atenţie şi afecţiune. Fă tu primul pas, pentru că recompensele vor veni imediat.

Peşti

Nu exagera, nu ocoli adevărul şi nu înflori poveştile pentru a fi în centrul atenţiei. Vei cădea în ridicol la un moment dat, pentru că îşi vor da seama că minţi.

 

Citeşte şi:

Horoscopul dragostei pentru anul 2017! Ce rezervă astrele zodiilor în relaţiile de iubire?

×