x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 7 martie 2018: Scorpionii au succese pe toate planurile

Horoscop zilnic 7 martie 2018: Scorpionii au succese pe toate planurile

06 Mar 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 7 martie 2018: Scorpionii au succese pe toate planurile

Berbec

Astăzi ambiţia, spiritul de aventură şi originalitatea vă fac remarcat. În privinţa relaţiilor, astrele vă recomandă să fiţi mai diplomat.

Taur

Este posibil să legaţi noi prietenii, să stabiliţi relaţii parteneriale şi asocieri. Surpriza plăcută va fi un cadou, de la persoana iubită.

Gemeni

O zi bună pentru deplasări în interes personal.Câştigaţi sprijinul unei persoane influente pe a cărei integritate va veţi putea baza.

Rac

Stresul acumulat în ultima săptămâna are nevoie de exteriorizare. Pentru a va elibera,o ieşire în aer liber cu prietenii v-ar ajuta mult.

Leu

E bine să fiţi atent pe ce cheltuiţi banii, altfel riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Acordaţi mai multă atenţie problemelor sentimentale.

Fecioara

Fiţi diplomat şi daţi dovadă de răbdare astăzi în orice privinţa.E recomandat să nu riscaţi nimic, pentru că puteţi intră în conflict cu legea.

Balanţă

Nu staţi prea bine pe plan financiar, motiv pentru care sunteţi preocupat să găsiţi noi surse de venituri.Implicați-vă în  activități plăcute.

Scorpion

Astăzi reușiți să depăşiţi uşor toate dificultăţile şi aveţi succes pe toate planurile. Este o zi bună pentru examene, lucrări şi proiecte noi.


Săgetător

E bine să vă abţineţi de la speculaţii nefondate. Mai bine oferiţi-vă o seară plăcută cu partenerul sau bucuraţi-va de o ieşire în oraş.

Capricorn

Sănătatea s-ar putea să va fie afectată parţial de frig, umezeală şi nori. Din nefericire oboseala psihică vă afectează şi forma fizică.

Vărsător

Se pare că tânjiţi după puţină atenţie şi romantism. Pentru a le avea, exprimaţi-vă deschis dorinţele, dar cu finețe şi elegantă.

Peşti

E posibil să intraţi curând în contact cu autorităţile.Astrele recomandă o atitudine ponderată, căci lăcomia se plăteşte cu pierderi înzecite.

 

×
Subiecte în articol: horoscop