x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 7 noiembrie: Racii se confruntă cu probleme de sănătate

Horoscop zilnic 7 noiembrie: Racii se confruntă cu probleme de sănătate

06 Noi 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 7 noiembrie: Racii se confruntă cu probleme de sănătate

Berbec

Nimic nu durează veşnic, iar astrele ţin să vă reamintească faptul că nici măcar lucrurile frumoase nu sunt de regretat dacă le-a trecut vremea.

Taur

Astăzi cineva vă înconjoară cu gesturi curtenitoare şi calde, dar dincolo de amabilitatea de faţadă, sentimentele nu sunt tocmai sincere.

Gemeni

Intraţi într-un dialog mai apropiat cu o persoană pe care o admiraţi mult. Aveți multe de învăţat din această relaţie care se anunţă de bun augur.

Rac

Apar beneficii în plan personal de la o rudă care ţine mult la voi. Sănătatea însă este vulnerabilă pe aspecte ce vizează imunitatea.

Leu

Aflaţi lucruri care vă inspiră în organizarea optimă a muncii la serviciu. În plus, o întâlnire cu un prieten vechi vă bucură din plin.

Fecioara

Vă îndreptaţi privirea şi atenţia spre un exemplu demn de urmat.Astfel, veţi fi stimulat să vă supravegheaţi mai atent stilul de viaţă.
Balanţă

Astăzi sunteţi un motor de energie şi forţă pentru toţi. Astrele vă sfătuiesc să aveţi în vedere şi puţină relaxare sau distracţie.
Scorpion

Copiii, fraţii, cei din familie aşteaptă mai mult de la voi.N-ar fi rău să căutaţi să ieşiţi împreună la o plimbare în parc, în natură sau chiar în oraş.

Săgetător

O mişcare care o să va surprindă apare din sfera relaţiilor amicale, când un apropiat îşi va retrage sprijinul promis Nu intraţi în panică.

Capricorn

V-aţi fixat atenţia într-o direcţie neproductivă,care va mănâncă timpul şi energia.Încercaţi să va detaşaţi ocupându-va mintea cu altceva.

Vărsător

Reuşiţi să vă distraiți foarte bine în compania prietenilor și colegilor, într-o ambianţa de relaxare generală şi de bună dispoziţie.

Peşti

S-ar putea să fiţi astăzi uşor confuz datorită unor noutăţi în plan profesional. Nu e cazul să vă speriaţi, aşa e la orice început.

 

×
Subiecte în articol: horoscop