x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi, 26 ianuarie 2016. Fii perseverent

Horoscop zilnic, marţi, 26 ianuarie 2016. Fii perseverent

25 Ian 2016   •   19:00
Horoscop zilnic, marţi, 26 ianuarie 2016. Fii perseverent
 
Horoscop 26 ianuarie. Berbec

Nu-ti prea mai folosesc informatiile vechi si ideile dupa care te-ai ghidat pan acum in ceea ce priveste cariera ta sau locul de munca. Ca atare, esti sfatuit sa te gandesti la viitor mai mult decat o faci de obicei. Probabil ca nu ai incredere in fortele tale, deocamdata, dar in curand vei scapa de greutatile care-ti apara umerii, redevenind acea persoana neinfricata pe care toti o stiu.

Horoscop 26 ianuarie. Taur

Frumoase sentimente ar trebui sa traiesti, in aceasta zi, mai ales daca te afli alaturi de persoana pe care o iubesti. Situatie pe care nu ar trebui sa permiti a fi umbrita, nici chiar de teama ca nu ai reusit sa realizezi pana acum tot ceea ce ti-ai propus. Cat de curand circumstantele se vor schimba, in avantajul tau. Traieste clipa!

Horoscop 26 ianuarie. Gemeni

O zi in care indicat este sa nu te multumesti cu ceea ce observi la prima vedere. De cele mai multe ori, detaliile sunt cele fac diferenta, ori astazi ai la dispozitie toate resursele de care ai nevoie pentru a descoperi ce se afla in profunzime. Asigura-te ca esti ancorat in realitatea obiectiva, nelasandu-te influentat de starile trecatoare, de moment.



Horoscop 26 ianuarie. Rac

Vizita unui vechi prieten se anunta. Probabil ca au ramas cateva treburi nerezolvate inca, intre voi, ori acum a sosit momentul clarificarii situatiei. Este posibil ca ceea ce s-a discutat cu luni in urma, la locul de munca, sa revina in viata ta, ca subiect de actualitate. O zi in care ordinea si disciplina ar trebui sa fie principalele tale preocupari.

Horoscop 26 ianuarie. Leu

De aceasta data, raspunsurile pentru problemele majore pe care le-ai intalnit si de care aveai nevoie le poti gasi analizand situatii de importanta minora. Nici nu vrei sa spui la ce anume te gandesti, nimeni nu poate inteleg cu usurinta ce anume se intampla in mintea ta. O zi in care este bine sa actionezi doar atunci cand esti convins ca ceea ce faci este bine.

Horoscop 26 ianuarie. Fecioara

Desi esti stapan pe tine insuti si pe ceea ce simti, gandurile nu-ti prea dau pace, de aceasta data. Preferabil este sa nu te pronunti asupra unei situatii, decat daca te simti indreptatit sa faci acest lucru. De asemenea, de preferat este sa nu iti marturisesti, inca, adevaratele sentimente pe care le nutresti pentru persoana draga. Este posibil sa te razgandesti, in curand.

Horoscop 26 ianuarie. Balanta

Important este sa nu iti consumi energia (resursele) pentru rezolvarea unor situatii fara iesire; cel putin, nu astazi. Ziua de astazi ar trebui petrecuta muncind, respectand un plan deja ales cu mult timp in urma. Favorizate sunt intrunirile de genul sezatorilor, ceea ce este perfect in cazul in care hobby-ul tau are legatura cu acestea.

Horoscop 26 ianuarie. Scorpion

Putini au la dispozitie puterea si energia ta. Ar fi pacat sa nu le folosesti intr-un sens constructiv, lasand de-o parte vanitatea si obsesia pentru control. Este favorizata comunicarea, deci ceea ce astazi spui va fi usor retinut si urmat (daca este vorba despre vreun sfat). Continua sa adresezi acele intrebari ale caror raspunsuri inca nu le-ai aflat; explicatiile primite iti sunt de folos.

Horoscop 26 ianuarie. Sagetator

Este de preferat sa nu imbini utilul cu placutul, cel putin nu in aceasta zi. Acum, bine este sa fii constient de ce anume reprezinta un vis si care este realitatea cruda in care iti duci traiul. In curand vei putea face schimbarile de care ai nevoie pentru a avea parte de tot ceea ce este mai bun, dar, pana atunci, este nevoie sa separi fanteziile de realitate.

Horoscop 26 ianuarie. Capricorn

Cu toate ca intuiesti ce te asteapta, cu toate ca stii incotro te indrepti si cu ce context ai de-a face, se pare ca traiesti cu senzatia ca lucrurile nu sunt tocmnai pe fagasul lor obisnuit. Este important sa fii in stransa conexiune cu ceea ce simti acum, sa nu iti imbraci senzatiile intr-o mantie a auto-sabotajului si a minciunii. Fii perseverent.

Horoscop 26 ianuarie. Varsator

Nu exista limite, pentru tine, mai ales si daca persoana iubita iti tine isonul. Un motiv in plus sa te multumesti cu ceea ce acum iti este oferit, fara a-ti mai pierde energia si restul resurselor de care dispui pentru a cauta acul in carul cu fan. O zi excelenta pentru a-ti da seama care sunt lucrurile si persoanele care te-au tinut in loc in ultima perioada…

Horoscop 26 ianuarie. Pesti

Indiferent ce anume ai decis sa faci pentru a merge mai departe, indicat este sa iti rezervi momentele acestei zile pentru a reanaliza planurile pe care ti le-ai facut, cautand sa descoperi ce anume este bun si ce nu se mai potriveste si poate fi schimbat. Gandeste-te ca, odata ce ai facut pasul, trecutul nu va mai putea fi schimbat.

Astrolog Alina Cârciumărescu
www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop