x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Black Friday 2013, din 22 noiembrie

Black Friday 2013, din 22 noiembrie

de Alexandru Radescu    |    15 Noi 2013   •   17:17
Black Friday 2013, din 22 noiembrie

 Bătălia retailer-ilor pentru a atrage clienţii de Black Friday nu se mai rezumă la reduceri cât mai consistente la anumite game sau modele de produse, ci merge până la...devansarea datei oficiale, respectiv 29 noiembrie. Astfel, după ce eMag a anunţat debutul Black Friday încă de pe 22 noiembrie, la fel va proceda şi cel mai retailer din zona foto-video, F64.

Astfel, F64 va anunța lista oficială de reduceri în noaptea de 22 noiembrie și ofertele vor fi valabile timp de 3 zile, inclusiv duminică, 24 noiembrie. Însă până atunci compania oferă cumpărătorilor posibilitatea de a paria pe produsele despre care ei cred că vor intra în campania Black Friday. Cei care ghicesc produsele și prețul corect vor intra în tragerea la sorți pentru nu mai puțin 100 de premii. Printre acestea se numără: smartphone-ul Samsung S4, noul mirrorless Sony A3000, obiectivul inteligent Sony Qx10, Samsung Tab 3 și un smartwatch Sony.

Cum să nu fii înşelat de BLACK FRIDAY. Sfaturi pentru identificarea ofertelor reale

Pentru a putea paria pe prețuri și produse, vizitatatorii trebuie să aibă cont în site-ul f64.ro. Crearea de cont este recomandată mai ales pentru cei care vor comanda online în vinerea cea „neagră”, astfel încât promoțiile să-i găsească log-ați în site. 

În campania de Black Friday vor intra toate categoriile de produse F64: începând cu DSLR-uri și accesorii precum obiective, genți, trepiede, carduri, accesorii de studio, mirrorless, compacte. Cel mai mare discount este de aproape 70% la un anumit brand de obiective, iar cel mai mic discout este de 11%, la un produs nou și inovator în gama sa.

BLACK FRIDAY 2013. Magazinele pregătesc program prelungit, majorări de stocuri şi reduceri de preţuri

Având în vedere că F64 a intrat în luna octombrie a acestui an pe piața de tablete și smartphones, nici aceste categorii nu vor fi lăsate la o parte de Black Friday, iar reducerile vor ajunge până la 35%.

×