x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget G2 Mini, lansare în România

G2 Mini, lansare în România

de Alexandru Radescu    |    27 Mar 2014   •   17:32
 G2 Mini, lansare în România

LG a anunţat azi lansarea globală pentru G2 mini, un smartphone de top prezentat oficial în timpul Mobile World Congress, din luna februarie. Din luna aprilie va fi prezent şi în retailul din România, la un preţ care urmează a fi anunţat în perioada următoare.

Fratele „mai mic” al unuia din smartphone-urile anului 2013, G2 Mini păstrează design-ul inovator cu butonul din spate și stilul minimalist, introduse pentru prima dată la G2. Ecranul IPS de 4.7 inci și bateria detașabilă de 2440 mAh completează procesorul Quad-Core și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Disponibil atât în versiunea LTE, cât şi 3G, G2 mini dispune de o cameră foto principală de 8MP şi de memorie RAM de 1GB.

LG G2 mini are şi funcţia Knock Code, care permite utilizatorilor să îşi pornească și să îşi deblocheze smartphone-urile atingând într-un mod personalizat ecranul telefonului. Acesta oferă o securitate mai mare, întrucât modelul de atingere a ecranului poate fi compus din două, până la opt atingeri, care permit mai mult de 80.000 de combinații posibile. Knock Code poate fi folosit în orice zonă a ecranului.




 

×
Subiecte în articol: LG G2 Mini smartphone LG