x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Noi camere bridge cu superzoom: PowerShot SX520 HS şi SX400 IS. Vezi detalii şi preţuri

Noi camere bridge cu superzoom: PowerShot SX520 HS şi SX400 IS. Vezi detalii şi preţuri

de Alexandru Radescu    |    29 Iul 2014   •   17:57
Noi camere bridge cu superzoom: PowerShot SX520 HS şi SX400 IS. Vezi detalii şi preţuri

Canon a lansat azi oficial două noi camere foto, de tip bridge, uşoare, cu super zoom: PowerShot SX520 HS şi PowerShot SX400 IS, care beneficiază de zoom optic de 42x, respectiv 30x. PowerShot SX520 HS vine cu un obiectiv cu unghi larg, de 24 mm. Dispune de sistemul HS, care combină procesorul DIGIC 4+ cu senzorul CMOS cu iluminare din spate de 16 MP cu sensibilitate ridicată, asigurând rezultate clare şi detaliate, în culori realiste.

Funcţia îmbunătăţită Zoom Framing Assist Auto reglează în mod automat zoom-ul pentru a menţine subiecţii la o dimensiune prestabilită în cadru. Camera detectează dacă un subiect este pe punctul de a ieşi din cadru şi micşorează în mod automat imaginea, păstrând subiectul în cadru. De asemenea, se retrage lent, în cazul în care un subiect se apropie de cameră, pentru a-i menţine faţa la aceeaşi dimensiune.

Prin funcţia Creative Shot, de fiecare dată când apeşi butonul declanşator, camera poate aplica în mod automat oricare din cele 46 de efecte speciale, aranjate în patru categorii.

PowerShot SX400 IS, cu o gama de focalizare între 24-720 mm, oferă un senzor CCD de 16 MP şi procesor DIGIC 4+. Camera este echipată şi cu o serie de filtre creative, inclusiv Fisheye (Ochi de peşte) şi Monocrom, care pot fi adăugate ulterior, după capturarea imaginii.

PowerShot SX520 HS are un preţ recomandat de 400 euro, în timp ce pentru SX400 IS, preţul recomandat este de 250 euro.



 

×