x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Prin intermediul Facebook, utilizatorii americani vor putea comanda mâncare acasă sau cumpăra bilete

Prin intermediul Facebook, utilizatorii americani vor putea comanda mâncare acasă sau cumpăra bilete

21 Oct 2016   •   02:00
Prin intermediul Facebook, utilizatorii americani vor putea comanda mâncare acasă sau cumpăra bilete

Facebook va oferi utilizatorilor americani posibilitatea de a le fi livrată masa la domiciliu, de a cumpăra bilete la film sau de a-şi face programare la coafor fără a părăsi reţeaua de socializare, relatează AFP.

Grupul american a anunţat miercuri adăugarea de noi caracteristici pe paginile companiilor din reţeaua sa, care permit consumatorilor interacţiunea directă cu acestea.

Spre exemplu, pentru a vă fi livrată cina acasă, va fi suficient să daţi clic pe un buton de pe pagina unui restaurant, explică Facebook într-un mesaj postat pe site-ul său. Opţiunea este însă limitată în prezent la restaurantele care folosesc anumite servicii de livrare, cum ar fi Delivery.com şi Slice.

În plus, pe paginile firmelor, cum ar fi spa-urile şi saloanele de coafură, va fi posibil să solicitaţi o programare la o anumită oră, iar compania va confirma programarea folosind Messenger, una dintre aplicaţiile de mesagerie ale Facebook. Unele companii vor putea adăuga, de asemenea, pe pagina lor un buton pentru a putea fi solicitată o ofertă.

De asemenea, Facebook a încheiat un parteneriat cu site-ul de rezervări on-line Fandango pentru a permite cumpărarea de bilete direct de pe pagina unui film de pe reţeaua sa, dar şi cu site-uri precum Ticketmaster sau EventBrite pentru a achiziţiona bilete pentru alte evenimente, tot de pe propria lor pagină de Facebook.

Reţeaua a anunţat în paralel un nou instrument pentru a obţine recomandări de la alţi utilizatori. În cazul în care utilizatorul activează funcţia "recomandări" la un mesaj unde cere sfaturi, sugestiile prietenilor săi vor fi stocate într-un singur loc şi afişate pe o hartă.

Reţeaua cu 1,7 miliarde de utilizatori oferă pentru moment noile caracteristici doar utilizatorilor din SUA, acestea începând să fie disponibile de miercuri.AGERPRES

×