x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Scînteia Special Sugestii, sesizări, reclamaţii: Anual, la Râmnicu-Vâlcea, milioane de călători nu îşi cumpărau bilete

Sugestii, sesizări, reclamaţii: Anual, la Râmnicu-Vâlcea, milioane de călători nu îşi cumpărau bilete

24 Ian 2009   •   00:00

Anual circulă în municipiu (Rm. Vâl­cea, n.r.), în oraşele Călimăneşti şi Dră­găşani între 3 şi 3,5 milioane de călători fără bilet. Desigur, într-un an unul şi acelaşi cetăţean poate fi de mai multe ori călător fraudulos.



Pentru a ne adu­ce şi noi contribuţia la diminuarea acestei cifre… astronomice, pu­blicăm câteva exemple de cetăţeni care nu au putut prezenta biletul la control, lă­sând "în gaj" legitimaţia de serviciu: Dan Adrian Ionescu, inginer la IUCF, Florea Boangiu, inginer la CPS Govora, Maria Dinu Cârstea, om al muncii la IUCF, şi tot de la această între­prindere: Gh. Diaconu, tehnician principal.

În piaţa centrală a municipiului preţul florilor la producătorii parti­culari a ajuns la cote de speculă, zambila vânzându-se cu un leu, iar garoa­fa cu opt lei, ceea ce ni se pare exage­rat, oricât de mult ne-ar place să du­cem în dar o floare. Aşteptăm de la responsabilii cu mercurialul măsuri şi un răspuns la sesizarea noastră.

Despre Hermes, figură de seamă a pantheonului antichităţii, se spune că era iute de picior. Nu acelaşi lucru se poate afirma însă despre vânzătoa­rele raionului de încălţăminte de la complexul "Hermes" din Ostroveni, care încetează activitatea chiar şi timp de două schimburi atunci când se pri­meşte marfă. Şi raioanele alăturate au obiceiuri asemănătoare.

Ca să urci în tren de la linia a doua a gării municipale e o adevărată aventură. Cu atât mai mult pentru femei, copii, oameni în vârstă. Dacă situaţia continuă şi peronul promis nu este construit cât mai curând, vom pro­pune Federaţiei Române de Alpinism să omologheze performanţa.

Şantierul care lucrează pe Strada V. Olănescu din municipiu nu şi-a închis perimetrul, dând naştere la următoa­rea situaţie: camionul 31-VL-930 sta­ţio­nase în mijlocul drumului pentru a descărca materiale, maşina de la IJGCL, care colectează deşeuri menajere, a vrut să depăşească şi coroanele câtorva arbori au fost retezate. Cine răspunde, măcar moral?
Gheorghe Smeoreanu - Orizont, jud. Vâlcea, nr. 1440 din 1988

×
Subiecte în articol: special