x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Colecţia "Cele mai frumoase poveşti"

Colecţia "Cele mai frumoase poveşti"

10 Mar 2010   •   00:00
Colecţia "Cele mai frumoase poveşti"

Colecţia "Cele mai frumoase poveşti" continuă. Luni, 15 martie, va apărea cel de-al şaptelea volum al colecţiei: "Prinţul fericit. Poveşti clasice". Cartea este însoţită de un CD cu poveşti.



Sunteţi pregătiţi să deschidem o nouă carte? Sunteţi pregătiţi de noi aventuri? Timp de şase săptămâni veţi avea ocazia să vă completaţi miununata colecţie pentru copii. Fiecare carte va fi însoţită de un CD cu poveşti. Un cadou perfect pentru copii, dar şi pentru oamenii mari cu suflet de copil. Cel de-al şaptelea volum cuprinde poveştile: "Prinţul fericit" de Oscar Wilde, "Prinţesa şi tăietorul de lemne" de Eduard-René de Laboulaye, "Piele de măgar" de Charles Perrault şi "Cele douăsprezece fete de împărat şi palatul cel fermecat" de Petre Ispirescu.

Pe CD-ul audio veţi regăsi dramatizările poveştilor: "Micul Prinţ" de Antoine de Saint-Exupéry, adaptare de George Radu Chirovici, regia Elena Negreanu, şi "Povestea boabelor de diamant", dramatizare de Silvia Kerim, regia Constantin Moruzan. Următoarele volume ale Colecţiei "Cele mai frumoase poveşti" sunt: "Frumoasa cu părul de aur - Poveşti populare", "Degeţica" de Hans Christian Andersen, "Scufiţa Roşie" de Fraţii Grimm, "Muck cel Mic" de Wilhem Hauff, "Povestea Porcului" de Ion Creangă.

×
Subiecte în articol: special