x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Interviuri Liviu Vârciu, cel mai râvnit burlac, amână momentul în care-şi va pune iar verigheta pe deget: “Nu mă însor!”

Liviu Vârciu, cel mai râvnit burlac, amână momentul în care-şi va pune iar verigheta pe deget: “Nu mă însor!”

de Paul Bardasu    |    18 Iun 2017   •   21:40
Liviu Vârciu, cel mai râvnit burlac, amână momentul în care-şi va pune iar verigheta pe deget: “Nu mă însor!”
Sursa foto: DIANA OROS

Liviu Vârciu este la ora actuală cel mai tonic prezenta­tor, concurent şi căpitan de echipă al show-urilor de televi­ziune. Participă în atât de multe, încât spune că nu mai are timp de viaţă personală. Aşa să fie?! Pentru că gura târgu­lui susţine că Liviu ar avea o iubită care ar fi însărcinată. Dar să-l credem pe cuvânt şi să vedem ce are de spus că­pitanul de echipă al celei mai noi emisiuni care debutează sâmbătă la Antena 1, “FANtastic Show”. În cadrul acesteia, Liviu Vârciu se va lupta cu rivalul Andrei Ştefănescu, de fapt un foarte bun prieten în viaţa de zi cu zi.

Jurnalul Naţional: Cum s-a născut această prietenie între tine şi Andrei?

Liviu Vârciu: Ne cunoaș­tem de foarte mult timp, nici nu mai știu exact de când. Frecventam aceleași cercuri de prieteni, aveam amici co­muni... Dar ne-am împrietenit la “Te cunosc de undeva!”.

Cum o să vă descurcaţi în rolul de rivali, la “FAN­tastic Show”?

Eu și Andrei nu suntem și nu vom fi niciodată rivali cu adevărat. Și el e competitiv, ca și mine, și încercăm doar să părem rivali. La emisiune îmi vine să-l omor, iar după emi­siune, să-l strâng de gât. (râde)

La ce să ne aşteptăm de la noul sezon?

La distracție și multă voie bună. Dacă vom reuși să adu­cem zâmbetul pe fețele te­lespectatorilor, înseamnă că ne-am atins scopul. La acest show se pot și învăța unele lucruri, dar cel mai important dintre toate mi se pare faptul că râdem aici cu gura până la urechi.

De ce ţi se spune “Oftico­sul”?

Pentru că mă oftic și mă enervez de îmi vine să-i “sparg” pe toți. Mă atac atunci când pierd, și nu doar atunci.

E adevărat că Andrei primeşte probe mai uşoare sau doar ţi se pare?

Da!!! O să vadă asta și cei de acasă! Andrei primește tot timpul probe și întrebări mult mai ușoare decât mine.

Ce vedete vom vedea în emisiune?

Pentru mine, nimeni nu este vedetă. Toți sunt colegi. Vă las să descoperiți singuri cine sunt cei care vor veni în emisiune. Vi-i spun doar pe coechipi­erii mei din prima ediție, cea de sâmbătă, 17 iunie: Viorica de la Clejani și fiul ei, Fulgi. Din echipa lui Andrei vor face parte Margherita și Ioniță din Clejani.

Care sunt cele mai haioa­se probe? Care ţi-a pus cele mai mari dificultăţi?

Nici una dintre probe nu-mi creează dificultăți. Iar cea mai haioasă dintre ele mi se pare cea în care începe să cânte Florența (n.r. - Floren­ța Dăscălescu, producătorul show-ului).

Andrei e tătic. Îţi împăr­tăşeşte din tainele acestei “meserii”?

Andrei e foarte ocupat de când este tătic. Dar atunci când vine pe la mine, e foar­te sfătos, cu toate că eu știu că este un pic speriat de noul său rol de tătic. Este fericit și speri­at, în același timp.

Furouri, dantelă, tocuri. E grea viaţa de bărbat la «Te cunosc de undeva!»?

Nu vreau să creadă lumea că sunt nebun, dar mie chiar mi-a plăcut să mă îmbrac în dantelă și să port tocuri, la “Te cunosc de undeva!”. Pentru mine, a fost cea mai haioasă parte din show. M-am distrat foarte, foarte tare când m-am îmbrăcat așa.

Participi la o mulţime de emisiuni la Antena 1: “TCDU”, “ZaZa Sing”, “FANtastic Show”. Cum faci să mai ai timp de casă, iubi­tă, viaţă personală? Ai timp să te uiţi la filme în “cinema­tograful” amenajat acasă?

Nu mai am timp de abso­lut nimic. M-am “căsătorit” cu Antena 1! După ce terminăm filmările la “FANtastic Show”, voi pleca o săptămână-două cu nea Mărin (n.r. - la “Pof­tiţi în vacanţă!”), ca să-l mai enervez puțin, pentru că mi-e drag, apoi îmi doresc să mă odihnesc. Atât și nimic mai mult.

Când le dai admiratoare­lor vestea că te însori? Sau le mai laşi să spere?

Nu mă însor. Trebuie să facă multe pentru mine femeia care va fi soția mea!

Distracţie mare, cu invitaţi haioşi şi spontani

Liviu Vârciu şi năzbâtiile lui pot fi urmărite în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30. El, Andrei Ştefănescu şi prezenta­torul Florin Ristei promit un show amuzant şi deconectant, cu multe probe şi provocări haioase. “Cel de-al doilea sezon «FANtastic Show» aduce față în față aceiași căpitani şi ace­lași prezentator. Însă în versiunea 2.0, cea îmbunătățită, gă­sim oameni care uită de notorietatea numelui și cărora nu le e frică să piardă o confruntare cu zâmbetul pe buze. Bine, glumeam. Unii dintre ei (râde). O să vedeți voi pe parcursul emisiunilor cum se dezvoltă intriga între căpitani”, spune prezentatorul Florin Ristei, completat de Andrei: “Noul se­zon e mult mai bun decât primul, cu distracție mai mare și invitați foarte haioși și spontani. Așteptam cu nerăbdare acest sezon în care, bineînțeles, rivalul meu este Vârciu, zis și «Ofticosu’». E haios să fim adversari după ce am luptat îm­preună și am câștigat la «Te cunosc de undeva!», așa că mă bucur să împărțim din nou aceeași scenă, chiar și ca rivali”.

×
Subiecte în articol: Liviu Vârciu burlac