x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cum a fost salvată Dinamo de la retrogradare. Declaraţiile unui fost impresar al clubului

Cum a fost salvată Dinamo de la retrogradare. Declaraţiile unui fost impresar al clubului

05 Oct 2016   •   05:38
Cum a fost salvată Dinamo de la retrogradare. Declaraţiile unui fost impresar al clubului
Sursa foto: wikipedia.org

Impresarul Florin Manea a dezvăluit cum în 2009 i-a salvat pe cei de la Dinamo de la retogradarea din cauza datoriilor.

"Lumea nu știe că am salvat-o pe Dinamo de la retrogradare. Clubul pierduse un proces cu Defensor, din Uruguay, și trebuia să achite 1.100.000 de euro. Dacă nu plătea, nu primea licența. Eu m-am dus în Uruguay și datorită prieteniei cu impresarul lui Cavani și Suarez, am reușit să reduc suma la jumătate. Dinamo nu lua licența și retrograda. Banii trebuiau plătiți. Eu am plecat urgent în Uruguay, în Săptămâna Paștelui, și atunci l-am pierdut pe Nicolae Stanciu, pe care îl impresariam", a spus Manea la 6tv şi citat de gsp.ro.

Manea face referire la un episod din 2009, când Dinamo a adus patru jucători de la Defensor: Jose Varela, Martin Diaz, Federico Anastasia și Diego Benitez. Aceștia au jucat doar un meci la echipa a doua și au fost trimiși înapoi în Uruguay, fără ca Dinamo să mai înregistreze contractele. Ulterior, Dinamo a fost dată în judecată și a pierdut procesul, iar formația alb-roșie a fost obligată să plătească despăgubiri. Negoiță a plătit această sumă, iar Dinamo a scăpat de probleme.

×