x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Doar orgoliu şi pasiune. Fotbalistic, e clar

Doar orgoliu şi pasiune. Fotbalistic, e clar

de Mihai Igirosanu    |    16 Apr 2014   •   15:49
Doar orgoliu şi pasiune. Fotbalistic, e clar
Semifinala Cupei, Dinamo – Steaua pleacă de la 2-5 în tur, iar spectacolul tribunelor pare singurul aspect interesant.

După victoria zdrobitoare obţinută în prima manşă, tot pe Arena Naţională, Steaua este ca şi calificată în finala Cupei României, astfel că acest episod al derby-ului este aşteptat mai mult pentru duelul galeriilor. La nivel declarativ, dinamoviştii încă speră la “o minune” în partida de mâine seară, însă din punct de vedere fotbalistic este practic imposibil ca echipa din Ştefan cel Mare să întoarcă acel 2-5 înregistrat în turul semifinalei. “Ar fi o minune să câştigăm la trei goluri şi să ne calificăm. Atunci putem spune că suntem egalii suporterilor noştri. Vom face tot ce ne stă în putinţă să câştigăm acest meci. Nu mai contează ce s-a întâmplat în campionat. La un meci Steaua – Dinamo toţi sunt concentraţi la maximum. Sper să avem şansă şi să marcăm din situaţiile pe care le vom crea. Şansele pentru calificare sunt mici, dar există”, a declarat, ieri, antrenorul “câinilor”, Flavius Stoican.

Casele de pariuri nu văd surpriza

Campioana Steaua este văzută de către bookmakeri drept favorită să câştige şI acest al doilea meci din penultimul act al Cupei României. La Stanleybet, victoria lui Dinamo în 90 de minute era cotată ieri cu 3.30, iar succesul Stelei cu 2.10. Casa de pariuri oferă cote enorme pentru eventuala răsturnare de scor la care declară că visează dinamoviştii. De exemplu, cine vrea să parieze 10 lei pe o victorie la trei goluri diferenţă a trupei lui Flavius Stoican poate câştiga 320 de lei, iar cine doreşte să mizeze aceiaşi sumă pe exact unul dintre scorurile care ar califica-o pe Dinamo, 3-0, ar câştiga 460 de lei. În mod normal, casele de pariuri oferă astfel de cote pentru un deznodământ puţin probabil al unui eveniment sportiv. “Am foarte multe motive să cred că jucătorii mei se vor ridica la un nivel foarte bun la meciul cu Dinamo, când sunt conştient că stadionul va fi de partea lor. Cu siguranţă, la meciul cu Dinamo vor fi foarte mulţi spectatori, ceea ce înseamnă că va fi o atmosferă clasică unui meci între cele două echipe. Mă bucur că şi noi am reuşit să vindem aproape toate biletele”, a spus, la rândul său, antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

Site-ul Stelei a anunţat ieri decesul celui mai vechi om din club, medicul Mitică Neagu, plecat dintre noi la vârsta de 67 de ani








×