x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Șumudică le-a dat englezilor primul BREXIT adevărat

Șumudică le-a dat englezilor primul BREXIT adevărat

de Dan Constantin    |    26 Aug 2016   •   12:04
Șumudică le-a dat englezilor primul BREXIT adevărat

Performanța grupării fotbalistilor din Giurgiu a dat  Marii Britanii prima portie de BREXIT adevarat, eliminand West Ham United din COMPETITIA EUROPEANĂ la care aspira .

Fanii londonezilor, aproape 60 000 de mii veniti la stadionul OLIMPIC, au înghitit lectia amara a înfrangerii servita de o echipa a carei valoare insumata a jucatorilor era de 11 ori mai mica. AȘADAR, NU BANII ADUC MEREU FERICIREA!

Astra Giurgiu a fost in vara la un prag de destramare din cauza problemelor financiare grave, cu patronul în puscarie si bugetul modest,greu de echilibrat.Calificarea in grupele competitiei Europa League aduce un balon de oxigen , nu doar pentru moralul echipei ci și 3 milioane de euro bonus pentru drepturile de televizare din partea UEFA.

STEAUA VA PRIMI SI EA 3 MILIOANE, desi miza pe o suma dublă, sperând ca va fi singura reprezentatntă a României rămasă în competitie.

Clubul din Londra nu ia nimic. Ramane sa spere ca la anul nu se va mai intalni iar cu Astra, care a devenit cosmar, dupa ce si anul trecut fusese eliminata tot de trupa lui Șumudică.

×