x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi CFR Cluj, la un punct de Paradis

CFR Cluj, la un punct de Paradis

de Adi Munteanu    |    12 Dec 2019   •   11:47
CFR Cluj, la un punct de Paradis

Meci decisiv azi în Gruia, unde CFR are nevoie de un singur punct din disputa cu Celtic Glasgow în ultimul meci al fazei grupelor Europa League.

Pentru prima oară în această campanie, CFR Cluj pleacă favorită într-o dispută europeană. Situația echipei ardelene este una favorabilă, mai ales că scoțienii de la Celtic sunt matematic calificați de pe locul 1 în grupă și au anunțat că vor deplasa la Cluj o echipă alcătuită din jucători care au evoluat mai puțin și juniori care au acum ocazia să mai prindă câteva minute într-un meci oficial.

De partea cealaltă, Dan Petrescu este nevoit să introducă cea mai bună echipă pentru că pentru el meciul este unul decisiv și calificarea în 16-imile competiției depinde doar de ei, un egal sau o victorie asigură locul 2 în grupă, indiferent ce va face Lazio cu Rennes. Însă dacă Lazio se va împiedica cu francezii, CFR-ul se va califica și cu o înfrângere diseară. Dar nimeni nu crede că Dan Petrescu va aștepta să vadă ce se întâmplă în celălalt meci, mai ales că are o mare șansă jucând acasă, în fața propriului public.

 

Dan Petrescu, din nou pe picior de plecare

Se vorbește despre o nouă despărțire a lui Dan Petrescu de echipa din Gruia. De altfel el nu a ascuns niciodată că a avut mereu oferte de la echipe din alte campionate, mai ales din spațiul ex-sovietic, unde Petrescu a mai antrenat cu succes. Acum are una concretă de la o echipă pe care a eliminat-o în tururile preliminare ale Champions League, Astana, o echipă care-i asigură și un buget consistent, dar și un salariu mult mai mare decât are acum la Cluj.

 

×
Subiecte în articol: cfr cluj