x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Irina Begu ratează meciul de Fed Cup cu Cehia

Irina Begu ratează meciul de Fed Cup cu Cehia

28 Ian 2016   •   15:43
Irina Begu ratează meciul de Fed Cup cu Cehia
Sursa foto: Keith DeLong

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a anunțat pe pagina sa de Facebook că nu va putea evolua pentru echipa de Fed Cup a României în meciul cu Cehia, de weekend-ul viitor, de la Cluj-Napoca.

''Mi-aș fi dorit să vă dau o veste bună, însă problema de la genunchi încă nu a trecut și perioada mea de refacere va mai dura! Cu părere de rău, trebuie să vă anunț că nu voi putea fi prezentă la Cluj alături de fete'', afirmă Begu în mesaj.

''Fed Cup a însemnat întotdeauna foarte mult pentru mine. Am trăit momente unice și extrem de frumoase atunci când am putut să-mi reprezint țara oriunde am jucat, cu atât mai mult în fața publicului românesc! Le urez fetelor multă baftă și sunt alături de ele! Hai România!!!'', a adăugat Begu (31 WTA), a doua rachetă a echipei României.

Irina figura alături de Simona Halep (2 WTA), Monica Niculescu (40 WTA) și Andreea Mitu (96 WTA) în echipa anunțată miercuri de Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României pentru partida cu Cehia, din 6 și 7 februarie, din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Alexandra Dulgheru (61 WTA), din păcate, este accidentată și nu poate juca nici ea pentru România, iar Simona Halep a decis în ultimul moment să joace în meciul cu deținătoarea Fed Cup, după ce inițial anunțase că se va opera la nas și va lipsi mai mult timp de pe terenul de tenis.
Căpitanul-nejucător al echipei Cehiei, Petr Pala, a anunțat echipa care va juca în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) și Denisa Allertova (66 WTA).

Cehia este deținătoarea trofeului și nu s-a întâlnit niciodată cu România în Fed Cup. Cehoslovacia a învins România în 1980 cu 2-1, în sferturile Grupei Mondiale, meci disputat la Berlin.  

Mi-as fi dorit sa va dau o veste buna, insa problema de la genunchi inca nu a trecut si perioada mea de refacere va mai...

Posted by Irina Camelia Begu on 28 Ianuarie 2016

×
Subiecte în articol: irina begu