x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Serena Williams a câştigat finala de la Miami

Serena Williams a câştigat finala de la Miami

05 Apr 2015   •   09:22
Serena Williams a câştigat finala de la Miami

Americanca Serena Williams, numărul unu mondial în tenisul feminin, a câștigat în doar 56 de minute finala turneului WTA de la Miami. Serena a învins-o pe Carla Suarez Navarro ( 6-2, 6-0), cap de serie nr. 12.

Serena și-a trecut astfel în palmares al optulea său titlu la Miami, acesta fiind al treilea consecutiv.

Jucătoarea de 33 de ani a ajuns la 66 de titluri în palmaresul său, iar ultimul eșec la Miami Open datează din martie 2012.

Williams a intrat, totodată, într-un club foarte restrâns al jucătoarelor care s-au impus de opt ori la același turneu și care le mai cuprinde pe Martina Navratilova, Chris Evert și Steffi Graf.

Serena și-a surclasat adversara, aflată la prima sa finală de asemenea calibru, prin cele 29 de puncte directe câștigătoare și doar 11 erori neforțate. Americanca a avut un procentaj extraordinar al punctelor din primul serviciu — 95% (21 din 22). Serena a învins-o pe iberică în toate cele cinci partide directe de până acum.

Carla Suarez a pierdut a șaptea finală din cele opt jucate, dar grație prestației de la Miami, unde a învins-o, printre altele, pe Venus Williams, sora mai mare a Serenei, va intra de luni în top 10.



×
Subiecte în articol: serena williams turneul de la miami