x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep e în sferturi la Melbourne Summer Set 1, după o victorie categorică la Gabriela Ruse

Simona Halep e în sferturi la Melbourne Summer Set 1, după o victorie categorică la Gabriela Ruse

06 Ian 2022   •   08:40
Simona Halep e în sferturi la Melbourne Summer Set 1, după o victorie categorică la Gabriela Ruse
Sursa foto: Hepta

Confruntarea românească de la antipozi, dintre Simona Halep (20 WTA) și Gabriela Ruse (87 WTA) a fost tranșată, așa cum era de așteptat, în favoarea fostului număr 1 mondial, care s-a impus în două seturi, cu 6-2, 6-1, după doar 61 de minute de joc.

În primul set, din 8 game-uri jucate, 6 au fost break-uri, Gabriela Ruse nereușind niciodată să își valorifice avantajul serviciului, singurele sale game-uri câștigate fiind tot cu break-uri.

Halep a câștigat setul cu 6-2, după care și-a apropiat victoria finală, într-un set secund în care a cedat doar primul game.

Gabriel Ruse a jucat timorată, având un procent de doar 39% reușite ale primului serviciu, la care s-au adăugat și 4 duble greșeli.

Halep a profitat de serviciul slab, câștigând peste 70 la sută din punctele jucate pe serviciul 2 al adversarei sale.

În sferturile de finală de la Melbourne Summer Set 1, Simona Halep o va înfrunta pe elvețianca Viktorija Golubic (43 WTA), favorita numărul 6 a turneului, care a învins-o în turul secund pe olandeza Lesley Pattinama Kerkhove (158 WTA), cu 6-3, 6-0.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Simona Halep