x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneul futures de la București - Finală românească

Turneul futures de la București - Finală românească

01 Iul 2017   •   13:11
Turneul futures de la București - Finală românească

Jucătoarele române de tenis Cristina Dinu, principala favorită, şi Georgia Andreea Crăciun se vor înfrunta în finala turneului futures de la Bucureşti - Trofeul Florenţa Mihai -, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari şi găzduit de Centrul Naţional de Tenis. 

Cristina Dinu a dispus, sâmbătă, în semifinale, de Alexandra Perper (Rep. Moldova), cap de serie numărul opt, cu 6-4, 6-0, în timp ce Georgia Crăciun (17 ani) a trecut de Nicoleta-Cătălina Dascălu, a treia favorită, cu 6-4, 2-6, 6-3, în ciuda celor 9 duble greşeli. 

Finala de dublu fusese câştigată vineri de cuplul format din Cristina Ene (România) şi Alexandra Perper, cu 4-6, 6-3, 10-4 în faţa perechii Elena Bogdan/Miriam Bianca Bulgaru. 

În meciurile din sferturi, Cristina Dinu a trecut de italianca Martina Colmegna cu 6-1, 6-2, Alexandra Perper a învins-o cu 6-3, 6-0 pe Rosa Vicens Mas (Spania), Nicoleta Dascălu a dispus cu 6-4, 6-2 de Miriam Bulgaru, iar Georgia Andreea Crăciun a trecut cu 6-4, 4-6, 6-4 de italianca Giorgia Marchetti. 
 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tenis trofeul florenta mihai