x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie „Săptămâna Porţilor Deschise” la ASE 

„Săptămâna Porţilor Deschise” la ASE 

de Theodora Şutiu    |    25 Mar 2019   •   12:14
„Săptămâna Porţilor Deschise” la ASE 

Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti organizează, începând de astăzi până pe 29 martie, cea de-a VI-a ediție a „Săptămânii Porților Deschise”, eveniment adresat liceenilor care se pregătesc să devină studenți în acest an.

Potrivit reprezentaţilor universităţii, liceenii din toată România sunt aşteptaţi, în intervalul 9.00-15.00, pentru a participa la întâlniri interactive în cadrul universității, a află informații detaliate despre oferta educațională și desfășurarea Admiterii în 2019.

În acelaşi timp, viitorii studenţi vor asista la prezentările celor 11 facultăţi, având ocazia să îi întrebe pe viitorii profesori despre oportunităţile pe care ar urma să le aibă în cadrul ASE. În acest an, Academia de Studii Economice pune la dispoziția viitorilor săi studenți peste 7.000 de locuri la licență, dintre care mai mult de 2.800 la buget, 5.000 de locuri în cămine, peste 500 de burse Erasmus și alte mobilități studențești. Facultățile ASE oferă 24 de programe de studii de licență, cu predare în limbile română, engleză, franceză, germană.  

×