x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Apariţie fantomatică în biserică, în timpul unui botez. STAFIA bunicului, martoră la creştinarea nepoatei (FOTO)

Apariţie fantomatică în biserică, în timpul unui botez. STAFIA bunicului, martoră la creştinarea nepoatei (FOTO)

21 Dec 2012   •   10:19
Apariţie fantomatică în biserică, în timpul unui botez. STAFIA bunicului, martoră la creştinarea nepoatei (FOTO)
Sursa foto: Facebook

O femeie din Marea Britanie a rămas încremenită după ce, într-o fotografie postată pe Facebook, de la botezul nepoatei sale, apare stafia soţului decedat. Când şi-a aruncat privirea pe imagine, Heather Sewell a zărit imediat chipul soţului ei, Terry, scrie Daily Mail.

Chipul zugrăvit în alb şi negru poate fi zarită în biserică, aliniat cu ceilalţi membri ai familiei. Apariţia bizară a fost surprinsă cu telefonul mobil, de fiul femeii, în biserica St. Matin’s Church, cea mai veche biserică din ţară.

"Seamana perfect. Are fata alungita si parul este aranjat la fel. Am incercat sa ma conving singura ca nu e Terry, dar toti care au vazut fotografia au spus ca este el. Sunt o persoana destul de superstitioasa si cred ca este posibil ca sotul meu sa fi vrut sa asiste la acest eveniment. Sunt atatea lucruri care se intampla in lumea asta si pe care nu ni le putem explica", povesteşte femeia.

Heather mai spune că această apariţie nu a bucurat-o, toata familia aşteptându-se ca în viitorul apropiat să se întâmple ceva rău.

Terry Sewell s-a sinucis în urmă cu 17 ani, la vârsta de 41 de ani.

×