x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Arnold Schwarzenegger susţine că filmele violente nu ar trebui "condamnate" pentru masacre

Arnold Schwarzenegger susţine că filmele violente nu ar trebui "condamnate" pentru masacre

07 Ian 2013   •   13:31
Arnold Schwarzenegger susţine că filmele violente nu ar trebui "condamnate" pentru masacre
Sursa foto: PATRICK KOVARIK / AFP

Arnold Schwarzenegger, actor important al filmelor de acţiune si fost guvernator al Californiei, susţine că violenţa din filme este amuzament si nu ar trebui să fie "condamnată" pentru masacrul care a avut loc la şcoala primară din Connecticut, în urma căruia au murit 26 de persoane, dintre care 20 de copii, informează Daily Mail.

Arnold Schwarzenegger este cunoscut pentru rolurile din filme de acţiune precum "The Terminator", "Predator" şi "True Lies". Actorul a declarat într-o conferinţă de presă în care promovează cel mai recent film al său, "The Last Stand", că ficţiunea şi realitatea sunt două lucruri diferite care trebuie percepute astfel.

Schwarzenegger a spus că masacrul din 14 decembrie de la şcoala primară Sandy Hook din Newtown este dincolo de problema armelor de foc. "Trebuie să studiem cum facem faţă problemelor mentale, cum să ne descurcăm cu legile legate de armele de foc si cum ne creştem şi ne educăm copiii", a spus actorul.

Cel mai recent film al lui Schwarzenegger a fost criticat de organizaţia National Rifle Association pentru că "The Last Stand" este considerat un factor important în masacrul de la şcoala primară din Connecticut.

Arnold Schwarzenegger susţine că este nevoie de reforme în legile care privesc armele de foc şi în ghidarea sănătăţii mentale, nu la Hollywood.

×