x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Avocații lui Soros, în caravana imigranților

Avocații lui Soros, în caravana imigranților

de Şerban Mihăilă    |    22 Noi 2018   •   08:41
Avocații lui Soros, în caravana imigranților

Avocați finanțați de miliardarul George Soros s-au alăturat caravanei de imigranți din America Centrală, care se îndreaptă amenințător de granița dintre SUA și Mexic. Oamenii lui Soros îi învață pe solicitanții de azil ce să le spună autorităților de frontieră pentru a avea șanse să pătrundă în SUA. 

Războiul declarat dintre președintele american, Donald Trump, și promotorul globalizării, George Soros, a deschis un nou front de luptă. Omul de afaceri de origine maghiară atacă acum politica antiimigrație promovată ostentativ de șeful Casei Albe, ajutându-i pe solicitanții de azil din caravana care bate la porțile SUA. Potrivit administrației de la Washington, caravana, pornită în urmă cu o lună din Honduras, numără acum aproximativ 6.200 de oameni, adunați în orașul de frontieră Tijuana. Ei așteaptă să facă joncțiunea cu alți imigranți, care continuă să străbată Mexicul, îndreptându-se spre granița cu SUA. Potrivit publicației „The New York Times”, citată de site-ul „Breitbart”, avocați din „Ghilda Națională a Avocaților”, organizație finanțată de Soros, oferă consultanță juridică imigranților, explicându-le legislația în privința obținerii de azil politic și cum ar putea să o utilizeze în folosul lor. Foarte mulți dintre ei, susțin sursele citate, nu sunt eligibili pentru obținerea de azil politic, fiind străini deportați deja din SUA, infractori căutați în America Centrală sau persoane care vor să obțină funcții bine plătite. Cu două săptămâni în urmă, Trump declanșase o adevărată isterie națională, făcând un apel pentru apărarea granițelor țării în fața „invaziei” imigranților.

Apelul lui Trump a mobilizat sute de civili și justițiari, care au pus mâna pe arme și au pornit pe cont propriu spre zona pe unde ar putea intra refugiații.

×
Subiecte în articol: soros sua mexic avocati