x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Circulație feroviară oprită între Tg. Jiu și Petroșani: O locomotivă privată a rupt pantograful

Circulație feroviară oprită între Tg. Jiu și Petroșani: O locomotivă privată a rupt pantograful

de Redacția Jurnalul    |    21 Mai 2024   •   20:34
Circulație feroviară oprită între Tg. Jiu și Petroșani: O locomotivă privată a rupt pantograful

Circulația feroviară este oprită temporar, marți seara, pe relația Târgu Jiu - Petroșani, după ce o locomotivă privată, care aparține operatorului Rail Cargo România, a rupt pantograful între stațiile Lainici și Pietrele Albe.

„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară este oprită temporar pe intervalul CF Târgu Jiu - Petroșani, din cauza unei locomotive private care a rupt pantograful între stațiile Lainici și Pietrele Albe, la km 102+400. Trenul privat de marfă, care aparține operatorului Rail Cargo România, circula în relația Giurgiu Nord – Curtici, iar ruperea pantografului la cea de-a doua locomotivă s-a produs între stațiile Lainici - Pietrele Albe (linie simplă)”, potrivit unui comumincat de presă.

CFR anunță că, până la remedierea defecțiunii la pantograful locomotivei, retragerea acesteia din linie curentă și finalizarea intervențiilor desfășurate cu drezina pantograf, trenurile de călători R 2085/R 2089, care circulă în relația Craiova - Petroșani și R 2088, care circulă în relația Petroșani - Târgu Jiu sunt oprite temporar în stațiile Meri, Valea Sadului și Livezeni.

„CFR SA transmite scuze călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Craiova va acorda suport tehnic operatorului privat de marfă pentru retragerea locomotivei defecte în condiții de siguranță, astfel încât intervențiile pentru repunerea sub tensiune să se realizeze în cel mai scurt timp”, se menționează în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

 

×