x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CURAJ! O BUNICA ii infrunta pe jihadistii ISIS: " DIAVOLILOR, INTORCETI-VA LA DUMNEZEU!" (VIDEO)

CURAJ! O BUNICA ii infrunta pe jihadistii ISIS: " DIAVOLILOR, INTORCETI-VA LA DUMNEZEU!" (VIDEO)

15 Feb 2015   •   21:12
CURAJ! O BUNICA ii infrunta pe jihadistii ISIS: " DIAVOLILOR, INTORCETI-VA LA DUMNEZEU!" (VIDEO)

Intr-un dialog cu doi luptatori ai Statului Islamic, o femeie in varsta dovedeste un curaj nebanuit, infruntandu-i pe jihadisti, pe care ii numeste diavoli, si le cere sa inceteze teroarea si sa nu mai macelareasca oameni nevinovati.

"Voi, diavolilor, intorceti-va catre Dumnezeu! Nu mai macelariti pe nimeni si nimeni nu va ucide pe voi. Jur ca nimic din ceea ce ati facut nu a fost cu voia lui Dumnezeu. Intorceti-va la El! Nimeni nu va iesi castigator, nici voi, nici Bashar. Totul e un rahat, care ne face sa ne intoarcem in timp, niciunul dintre voi nu este mai bun. Niciunul dintre voi nu va castiga, veti continua sa va ucideti unii pe ceilalti, ca niste magari. Intoarce-te la calea lui Dumnezeu, copile! Dumnezeu nu va opri regimul lui Bashar, nici nu va va face pe voi victoriosi. Sunteti la fel! Statul vostru (ISIS – N.R.) este blestemat! Intorceti-va la Dumnezeu, temeti-va de El! In timpul razboiului din Zaran, mamele si-au ascuns copiii, nu voiau sa lupte. Acum ca aveti bani din America, si arme din America, vreti sa va omorati unul pe celalalt. Dumnezeu urmareste ceea ce faceti. Intoarce-te la Dumnezeu, copile!", le-a spus batrana celor doi teroristi aflati intr-o masina, presarandu-si discursul cu citate din Coran si din proverbe arabe.
Deloc impresionati, cei doi teroristi o gonesc mai intai, apoi raspund tiradei femeii extrem de cinic: "Am venit aici pentru a macelari!"

Clipul video, care se pare ca a fost filmat in Siria, a fost postat pe Facebook si a devenit aproape instantaneu viral.

 



×