x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Elefant cu remuşcări. A dărâmat o casă, dar s-a întors să salveze un copil pe care îl pusese în pericol

Elefant cu remuşcări. A dărâmat o casă, dar s-a întors să salveze un copil pe care îl pusese în pericol

12 Mar 2014   •   15:16
Elefant cu remuşcări. A dărâmat o casă, dar s-a întors să salveze un copil pe care îl pusese în pericol

Un elefant din India care a dărâmat peretele unei case într-o criză de nervi s-a calmat auzind plânsetele unui copil şi s-a întors pentru a-l salva, a povestit un cuplu.

Dipak Mahato şi soţia sa, Lalita, spun că un perete din locuinţa lor din Purulia a fost distrus de un elefant mascul furios. Cei doi luau cina, în jurul orei 20:00, când au auzit zgomote puternice din dormitorul fetiţei lor de 10 luni.

"Am alergat în dormitor şi am rămas şocaţi când am văzut peretele dărâmat de un elefant care stătea lângă bebeluşul nostru. Erau bucăţi mari din perete care acopereau pătuţul în care stătea", a povestit Dipak Mahato.

"Elefantul a dat să plece, însă copilul nostru a început să plângă. Atunci elefantul s-a întors şi şi-a folosit trompa ca să ridice bucăţile de perete de pe copil. Nu mi-a venit să cred când am văzut că elefantul s-a întors ca să ne salveze copilul", a adăugat acesta.

Fetiţa a fost dusă la spital şi tratată. Rănile suferite nu i-au pus viaţa în pericol, aceasta urmând să se refacă fără sechele.

Potrivit autorităţilor, elefantul în cauză ar fi responsabil pentru distrugeri suferite de 17 locuinţe din localităţile Mathadi, Kasidih şi Ghoshra.

×
Subiecte în articol: elefant india atac elefant elefant indian