x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Interventie ,,rapida” NATO: CORECTEAZA GAFA DE COMUNICARE DUPĂ 36 DE ORE ȘI 45 MINUTE! Vine Vershbow cu mielul?

Interventie ,,rapida” NATO: CORECTEAZA GAFA DE COMUNICARE DUPĂ 36 DE ORE ȘI 45 MINUTE! Vine Vershbow cu mielul?

de Dan Constantin    |    28 Aug 2016   •   12:20
Interventie ,,rapida” NATO: CORECTEAZA GAFA DE COMUNICARE DUPĂ 36 DE ORE ȘI 45 MINUTE! Vine Vershbow cu mielul?
Duminica, la ora 10 și 20 de minutea am fost sunat de la Sediul NATO  de la Bruxelles.Pe un număr secret,o voce feminină  ne anunța că pe siteul institutiei a fost postat anuntul intr-o forma corectată cu vizita secretarului general adjunct NATO la Bucuresti.Intreb daca se mentioneaza explicit ca s-a facut corectura care privea numele ministrului roman de externe.Vocea repetă ca este  un text corectat.Imi explică faptul ca s-a produs o eroare la publicare, probabil dintro tastare, inducand ideea ca textul comunicatului ar fi fost corect la redactare ,eroarea apărînd la editare.Inghit greu ,,explicația” erorii de parcurs.Vocea din Bruxelles îmi multumeste pentru ,,vigilență” și repetă ca exista acum comunicatul nou. Retinem rugamintea de a consemna că  pe site-ul NATO ESTE PUBLICAT TEXTUL COREC.. Repet intrebarea daca se mentioneaza ca este CORECTATĂ EROAREA PRIVIND NUMELE MINISTRULUI ROMAN DE EXTERNE.Nu primesc raspuns ci doar scuze pentru ca am fost sunat duminica dimineată.
 
O scurtă cronologie a erorii de comunicare pe care jurnalul.ro a semnalat-o.
 
 26 august, ora 19.10.Apare Comunicatul privind vizita la Bucuresti a Ambasadorului Alexander Vershbow, Secretar general adjunct NATO,text care mentioneaza distinct că oficialul Alianței SE VA ÎNTÂLNI CU LAZCUAS, MINISTRUL DE EXTERNE. La 29 august, ora 12.45, este programata la hotel Mariott o conferinta comuna a celor doi.
27 august, ora 20. 55 .Semnalăm in jurnalul.ro GAFA PENIBILĂ DE COMINICARE DE PE SITE-ul oficial al NATO. TRECUSERĂ  24 DE ORE ȘI 45 DE MINUTE, FARA CA CINEVA DE LA NATO SĂ OBSERVE EROAREA!
28 august, ora 7.55. Pe site-ul NATO apare comunicatul cu numele exact al ministrului roman de externe.
 
AU TRECUT 11 ORE DE LA SEMNALAREA GAFEI ȘI 36 DE ORE ȘI 45 DE MINUTE DE POSTARE A  COMUNICATULUI CU EROARE.
 
INTERVENTIA RAPIDĂ a fost ,,gripata” în acest caz.
 
Un comentariu la articolul din jurnalul.ro îi propune domnului Veshbow să vină la București cu un miel pentru că l-a ,,botezat” pe Lazăr Comănescu.Este un obicei românesc în asemenea situații pentru a ierta greșirea numelui.
 

×